Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

100 днів президентства: рейтинг Джо Байдена падає, а Камалу Гарріс вважають нездатною його замінити

Категорія:

Спецтема:

Опитування соціологічної служби Rasmussen демонструє кризу демократівського правління.

Я вже писав, що у демократів була задумка зробити Байдена троянським конем, котрий приведе до влади радикальних ліваків. План був такий: Байден стає Президентом, робить купу різких дій, бере на себе увесь негатив і уходить з посади за станом здоров’я, а Президентом стає Камала Гарріс. І демократи, в принципі, не робили з цього таємниці. Опитування Rasmussen у серпні минулого року показало, що 59 відсотків виборців, включаючи 49 відсотків демократів, вважали, що якщо Байдена оберуть у листопаді, то він не відбуде повний термін.

Ще до виборів Камала Гарріс робила «обмовки за Фройдом», коли казала про «адміністрацію Гарріс». Після інавгурації у своїх нечисельних промовах Байден вже кілька разів називав Камалу Президентом. На сайті Білого Дому назву адміністрації почали писати не за прізвищем Президента, а подвійним прізвищем: адміністрація Байдена-Гарріс.

Але щось пішло не так. За перші 100 днів президентства Джо Байден примудрився стільки наламати дров, що його рейтинг рекордно впав. Але при тому Камала Гарріс примудрилася показати себе настільки некомпетентною, що питання її президентства стало доволі сумнівним.

Через нерозумну демократівську міграційну політику на американо-мексиканському кордоні з самого початку байденівського правління триває потужна криза. Байден призначив Гарріс «старшою з питання міграційної кризи». Минуло вже три місяці, але вона так жодного разу й не побувала на кордоні. І невідомо, що вона взагалі робить.

Тим часом країну накривають нові хвилі криз. Понад 20 губернаторів та генеральних прокурорів штатів подають судові позови проти адміністрації Байдена-Гарріс за порушення конституції. Низка республіканських губернаторів заявляють, що на території їх штатів антиконституційні укази вашингтонської адміністрації не мають сили. В деяких з цих штатів їх підтримують і місцеві демократи, які самі в шоці від того, що відбувається. Особливо це стосується питання карантину та права на зброю. Непродумана енергетична політика призвела до знищення кількох десятків тисяч робочих місць. А те, що зараз намагаються підняти податки – призведе до нової втечі виробництв із США. А це знову втрата робочих місць.

Соціологічна служба Rasmussen провела соціологічне опитування, як американці оцінюють роботу Камали Гарріс, і отримала вражаючий результат. 51% опитаних ставляться до Камали негативно, при тому 43% – дуже негативно.

Ще гірше такі цифри: 41% опитаних вважає її «not at all qualified» (абсолютно некваліфікованою) для виконання президентських повноважень.

У такій ситуації міняти Байдена на Гарріс – погана ідея. Як демократи будуть виходити з цієї ситуації – подивимось. Байден вже заявив, що збирається балотуватися у 2024 році на другий термін, натякаючи, що не збирається залишати посаду. Схоже, що зараз там йдуть підкилимові ігри, щоб якось врятувати ситуацію.

А тим часом близький соратник Берні Сандерса Джон Брейкі (John Brakey), співзасновник фірми «Audit USA» несподівано виступив у програмі Стіва Беннона, де схвально висловився про аудит президентських виборів 2020, якій зараз проводиться в окрузі Марікопа в Арізоні. Ох, неспокійно в таборі демократів.

Наші інтереси: 

Стежимо за подіями в США.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Контраст між Трампом та Байденом-Гарріс просто вражає! Цікаво, коли нарешті до простих американців дійде, що визнавати фальсифіковані вибори - то погано, в першу чергу, для них самих?

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Коментарі

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Контраст між Трампом та Байденом-Гарріс просто вражає! Цікаво, коли нарешті до простих американців дійде, що визнавати фальсифіковані вибори - то погано, в першу чергу, для них самих?

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Визнання перемоги Трампа - неминуча !
Але опір триває, щоби розгублені краще її оцінили :))

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !