Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

CNN втратив понад половину своїх глядачів після уходу Трампа із Білого Дому

Категорія:

Спецтема:

Цей ліберальний телеканал будував свою політику на нападках на Президента Трампа. А Байден нікому не цікавий.

Перші три тижні 2021 року, до моменту інавгурації, середня аудиторія CNN складала 2,2 мільйони глядачів (тобто середня кількість людей, які одночасно дивляться телеканал). Після інавгурації середня аудиторія складає лише 1 мільйон глядачів. Падіння – 54%.

При чому у прайм-тайм з 20:00 до 23:00 середня аудиторія в останній місяць до інавгурації складала 3,1 мільйони глядачів. Після інавгурації і до сьогодні середня аудиторія у прайм-тайм складає 1,4 мільйони.

Головні пропагандисти CNN Андерсон Купер (Anderson Cooper), Дон Лемон (Don Lemon) та Крис Куомо (Chris Cuomo), котрі виступають у прайм-тайм, не змогли утримати інтерес аудиторії після приходу нової адміністрації. Раніше вони практично в кожному репортажі лаяли Трампа, тепер їм нема чого сказати.


У своєму падінні CNN обігнав навіть інший ліберальний телеканал MSNBC, у котрого за той самий період середня аудиторія впала на 34%, а в прайм-тайм на 30%.

При тому аудиторія нейтрального (колись консервативного) Fox News зменшилася не сильно. Частина консервативної аудиторії пішла на інші консервативні канали, натомість прийшла частина умовно-ліберальної аудиторії, яка не сприймає лівацьку пропаганду від CNN.

В той же час різко піднявся вгору колись маловідомий помірковано-консервативний телеканал Newsmax TV, який раптом посів 4 сходинку рейтингу і час від часу обганяє Fox News.

 

Наші інтереси: 

Не можна будувати свою політику на брехні та ненависті.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи