Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Дональд Трамп виступив на конференції «CPAC-2021»: проти шахрайства, комунізму і цензури Big Tech

Спецтема:

Він не буде створювати нову партію, натомість очистить республіканську партію від імітаторів, буде й далі боротися проти екстремізму, соціалізму, комунізму.

20210228trump.jpg

Дональд Трамп на конференції «Консервативна політична дія» – «CPAC-2021»
Дональд Трамп на конференції «Консервативна політична дія» – «CPAC-2021»

28 лютого 2021 року Дональд Трамп виступив на конференції «Консервативна політична дія» – Conservative Political Action Conference («CPAC-2021»), що відбулася в місті Орландо (штат Флорида). Його  промова тривала півтори години, регулярно переривалась оплесками та скандуванням «USA». Одного разу почали скандувати «We love You!». Трамп усміхнувся, сказав, що це приємно, але наполіг на тому, що боротьба республіканців – це колективна робота.

Основні положення промови:

1. Трамп не буде створювати нову партію. Республіканська партія сильна. Необхідно її зміцнити, очистивши від «RINO» («Republican In Name Only» - «республіканці лише за назвою»).

2. Партія продовжить рішуче боротись проти екстремізму, соціалізму, комунізму.

3. Трамп буде балотуватись у Президенти у 2024 році.

4. Оскільки на цих виборах було безліч махінацій, необхідно боротись за виборчу реформу, яка зробить неможливими махінації, або принаймні сильно їх ускладнить. Зокрема, введення ID-коду виборця, що не дасть можливості голосувати нелегалам, померлим, голосувати по кілька разів тощо.

5. Необхідно боротись проти диктату цензури «Big Tech» - великих технологічних монополій, інтернет-монополістів.

Під час своєї промови Дональд Трамп розкритикував адміністрацію Байдена. Оглядачі вже цитують фразу, що через адміністрацію Байдена за один місяць Америка перейшла  «from America first to America last».

Адміністрація Байдена планує масово надати громадянство нелегалам, яких близько 11 мільйонів, а через це вже масово рухаються у бік США маси нових потенційних нелегалів. Серед яких є чимало злочинців, наркоділерів, шахраїв тощо. При тому Байден відмовляється закінчити захисну стіну на кордоні.

Байден зупинив будівництво нафтопроводу, заборонив крекінг. Позбавляє Америку енергетичної незалежності.

«Байден продав американських дітей учительським профспілкам». Учительські профспілки в багатьох штатах відмовляються відновлювати заняття у школах. Трамп вимагає «повернути учнів до шкіл».

Трамп нагадав, що його адміністрація принесла мир на Близький Схід, коли вдалося усадити за стіл переговорів сунітські арабські монархії та Ізраїль. Нагадав про те, що за минулий рік в Афганістані не загинув жоден американський військовий.

Байден знищує жіночий спорт. (Хто не знає: Байден видав розпорядження, де забороняється заважати чоловікам, які оголошують себе жінками, ходити в жіночі туалети, роздягальні, брати участь в спортивних змаганнях під виглядом жінок. От і уявіть собі, що в жіночих змаганнях  беруть участь здорові чоловіки, які оголошують себе жінками – і хто переможе?)

Демократичну партію Трамп назвав «маріонетками Китаю». Враховуючи його вміння давати влучні прізвиська, ця назва цілком може стати мемом.

При тому Трамп сказав фразу, що саме Америка, а не Китай буде домінувати у майбутньому світі. І республіканська партія не допустить перетворення США на соціалістичну країну.

Розповідаючи про шахрайства на виборах, Трамп показав, які саме махінації мали місце, чому це стало можливим через недосконалість виборчої системи. Розкритикував суди (зокрема Верховний Суд), які злякалися і самоусунулися від розслідування зловживань. Трамп наголосив на необхідності виборчої реформи, яка унеможливить махінації.

Взагалі, промова пройшла на єдиному диханні, Трамп добре відчував зал і був з залом єдиним цілим. Вкотре підкреслив, що не визнає Байдена переможцем. Щоб посилити своє невизнання, сказав прикметну фразу: я буду балотуватися у 2024 році, щоб перемогти їх утретє! (тобто, у 2020 році на виборах реально переміг демократів, а шахрайська «перемога» Байдена не є справжньою).

Наші інтереси: 

Після відступу в січні 2021, американські патріоти не здалися, а продовжують боротьбу за традиційні американські цінності.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Чудова аналітика! Стисло, зрозуміло, цілісно.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Чудова аналітика! Стисло, зрозуміло, цілісно.

Все, що робиться з власної волі, – добро!