Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Дональд Трамп заснував "Офіс колишнього президента" у Флориді

Категорія:

Спецтема:

Джо Байден мав офіс обраного президента. А тепер Дональд Трамп має офіс колишнього президента. Пан Трамп заснував офіс в окрузі Палм-Біч, штат Флорида, де знаходиться його маєток Мар-А-Лаго, щоб "проводити порядок денний адміністрації Трампа через захист, організацію та громадську активність".

21012701.jpg

Дональд Трамп виступає біля стіни на Американсько-Мексиканському кордоні 12 січня 2021, in Alamo, Texas. Фото: AP Photo/Alex Brandon

Про це йдеться у прес-релізі нового офісу, пише The Washington Times.

Офіс надає екс-президентові офіційний ммеханізм для координації майбутніх публічних виступів, заяв та офіційної діяльності. Офіс може бути особливо цінним, оскільки екс-президент був заборонений у соціальних мережах, які він використовував дуже ефективно, коли був президентом.

"Президент Трамп завжди й назавжди буде переможцем для американського народу", - йдеться в прес-релізі.

Частково через заборони в соціальних мережах, пан Трамп в основному мовчав про свої плани після президентства, хоча, як повідомляється, він зацікавлений у формуванні третьої партії та у тому, щоб допомогти законодавцям Республіканської партії, які підтримали його імпічмент або по-іншому протидіяли йому, справитися з головними викликами.

Наші інтереси: 

Розуміти, що в США попри офіційне завершення президентських виборів 75 млн. американців, які проголосували за Трампа, нікуди не поділися. Можна пригадати навіть, як американці зустрічали Трампа у Флориді 20 січня і скільки було людей.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Створено штаб руху опору. Оперативно!

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Створено штаб руху опору. Оперативно!

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Сильний хід! І, ще одна складова до посилення громадянського суспільства у США. Цікаво, як швидко Дональд Трамп приєднається до Вільної Аріянської церкви, коли вона буде створена?

Якщо прагнеш чуда - створюй його!