Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Жодних нових "шукачів притулку"! Данія більше не хоче мігрантів

Категорія:

Прем'єр-міністр Данії Метте Фредріксен встановила перед своїм урядом завдання – zero нових "шукачів притулку", оскільки велика кількість таких персонажів матиме негативний ефект на згуртованість нації.

21012402.jpg

Метте Фредеріксенс. Фото: Liselotte Sabroe / Ritzau Scanpix

"Ми повинні піклуватися, щоб до нас не прибуло занадто багато людей, інакше нашої згуртованості не буде. Це вже виклик", – цитує прем'єр-міністра Данії Рупор Білої Європи, який посилається на NYHEDER.

Крім того, прем'єр підкреслила, що генератором злочинності є прибульці, і пообіцяла боротися із цим.

"Нічого нового, і це проблема, це відбувається впродовж років. Дівчат ображають принизливими словами, бо вони є датчанками. Або ж дівчат вимушають до соціального контролю, оскільки вони датчанки. Візки з хот-догами закидують петардами, оскільки вони продають свинину".

Раніше цього тижня міністр з питань імміграції та інтеграції кольоровий Маттіас Тесфає заявив: "Данія не повинна прилаштовуватися до ісламу. Іслам повинен адаптуватися до Данії".

В цьому його підтримав представник Ліберальної партії Медс Фуджледе: "Якби в нас не було імміграції з мусульманських країн, то не було б проблем з інтеграцією".

Нагадаємо, Данія з населенням 5,2 мільйона людей прийняла 2015 року близько 20 тисяч мігрантів, що є однією з найбільших пропорцій у Європейському союзі на душу населення. Тому 2016 року (коли в багаті країни Європи почали прибувати все більше і більше мігрантів) Парламент Данії ухвалив закон про конфіскацію майна мігрантів на їхнє утримання.

Наші інтереси: 

Розуміти, що зараз, в епоху "ліберальних цінностей" і всеосяжної політкоректності, неконтрольована міграція загрожує традиційним суспільствам і титульним націям.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

Ну що ж, в Україні багато покинутих сіл, зробимо їх інкубаторами для залишків європейських націй. А потім - Нова Реконкіста...

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"

Коментарі

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

Ну що ж, в Україні багато покинутих сіл, зробимо їх інкубаторами для залишків європейських націй. А потім - Нова Реконкіста...

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"