Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

З нового року Telegram почнуть монетизувати. Всі поточні функції залишаться безкоштовними

Засновник месенджера Telegram Павєл Дуров заявив про те, що у 2021 році в месенджері почнеться «ненав'язлива» монетизація, і «більшість користувачів навряд чи помітять зміни».

20122302.jpg

Фото: uainfo.org

За його словами, всі поточні сервіси Telegram залишаться безкоштовними. Але месенджер запропонує нові функції для бізнес-клієнтів і користувачів з розширеними потребами, які будуть платними.

За словами Дурова, особисті та групові чати месенджера залишаться вільними від реклами. «Крім обміну повідомленнями, в Telegram є соціально-мережева складова. Масові публічні канали Telegram, побудовані за принципом мовлення "один до багатьох", можуть досягати мільйонів підписників і мають мало спільного з традиційним обміном повідомленнями. У багатьох країнах власники таких каналів заробляють на показі реклами своїм підписникам, іноді через сторонні рекламні платформи. Рекламні оголошення, які вони публікують, виглядають як звичайні повідомлення і нерідко нав'язливі. У зв'язку з цим ми запропонуємо нашу власну рекламну платформу для каналів, яка забезпечить користувачам комфорт і конфіденційність, а нам дозволить покривати витрати на сервери і трафік», – написав Дуров.

Розробники Telegram також заявили про те, що в месенджері з'явилися групові голосові чати. Такий чат можна запустити в будь-якій групі паралельно з листуванням.

«На відміну від звичайних дзвінків, учасникам не обов'язково домовлятися про час: голосовий чат відкрито для них завжди. Він може служити віртуальним офісом або майданчиком для неформальних розмов, які не залишать сліду в історії повідомлень. А в голосових чатах великих спільнот можуть зав'язатися несподівані знайомства», – йдеться в повідомленні.

Користувачам Android доступний режим відображення поверх інших додатків. У цьому режимі можна керувати мікрофоном і бачити, хто говорить в чаті, навіть якщо додаток Telegram згорнуто.

Наші інтереси: 

Знати про те, що чекає на улюблений месенджер.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи