Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Джонатан Ісаак відмовився вдягати майку «Black Lives Matter»

Спецтема:

І один в полі – воїн. Треба мати волю і принципи, щоб протистояти масовому психозу.

Чорношкірий форвард баскетбольної команди «Orlando Magic» із Флориди Джонатан Ісаак (Jonathan Isaac) відмовився брати участь у масовому психозі «Black Lives Matter».

Нагадаю історію. У 2016 році гравець в американський футбол Колін Капернік (Colin Kaepernick) почав демонстративно сидіти на полі під час виконання національного гімну. За його словами він так протестував проти расової несправедливості. Пізніше замість сидіння він почав вставати на одне коліно під час гімну. Його підтримали кілька спортсменів афроамериканців. Коли цього року в США почався масовий психоз «Black Lives Matter», то керівництво NFL (національна футбольна ліга) та NBA (національна баскетбольна асоціація) почали «рекомендувати» всім гравцям зробити те саме. Справа в тому, що в NFL та NBA більшість гравців – афроамериканці. І керівництво цих спортивних об’єднань певно думало «задобрити» чорношкіру Америку.

І дійсно, на іграх, які почались після послаблення карантину, гравці масово стають на одне коліно – не тільки чорношкірі, але й білі, азіати, латинос – всі.

Всі…, але не всі. Кілька днів тому керівництво команди «Orlando Magic» видало всім гравцям футболки з написом «Black Lives Matter», щоб вони вдягнули їх перед початком гри і встали на коліно при виконанні державного гімну. Проте форвард команди Джонатан Ісаак відмовився вдягати таку футболку та вставати на коліно.

«Вставання на коліно та носіння футболки Black Lives Matter не має жодного відношення до підтримки чорних життів. Я вірю, що моє життя підтримується  Євангелієм, кожна людина створена за образом Бога».

Фото, де команда вдягнута у футболки «Black Lives Matter» стоїть на коліні, в той час, як форвард без футболки стоїть у спортивній позі «струнко», облетіла інтернет. Багато людей висловили Джонатану свою підтримку.

До речі, 27 червня воротарка жіночої футбольної команди Саманта Мерфі (Samantha Murphy) так само відмовилась ставати на коліно при виконанні національного гімну. Щоправда, Саманта біла. А от Джонатан – чорношкірий. Тим більше його вчинок викликає увагу і повагу.

Взагалі, я вже писав, що чорношкіра Америка зовсім не така однорідна, як нас намагаються переконати. За останні два місяці я зустрів в англомовному інтернеті низку матеріалів, які на перший погляд здаються одиничними, тобто випадковими. Проте як нас вчили на уроках філософії, рано чи пізно кількісні зміни переходять в якісні. Я зараз не буду давати гиперпосилки на ці матеріали, бо не хочу зараз їх знову всі шукати. Але ті, у кого є час і бажання – зможуть самі знайти чимало подібних матеріалів.

Чорношкірий батько підлітка, вбитого в Сіетлській народній республіці, каже в інтерв’ю, що йому особисто подзвонив Президент Трамп, який висловив своє співчуття. А мер міста (демократка), яка власне й відповідальна за увесь цей хаос – навіть і не подумала.

Молодий чорношкірий журналіст ще десь на початку червня в своїй статті зі статистичними даними довів, що імовірність білого правопорушника бути застреленим поліцією набагато вище, ніж імовірність чорного правопорушника бути застреленим поліцією. Він показав, що по білим злочинцям поліція стріляє, як належить відповідно до інструкції. А по чорним злочинцям поліція у більшості випадків намагається не стріляти, реально побоюючись звинувачень у расизмі. А те, що чорних злочинців все рівно чимало гине, пояснюється просто тим, що їх набагато більше, ніж білих злочинців. Закінчував він свою статтю гнівним звинуваченням на адресу «Black Lives Matter»: Для вас «мають значення» тільки життя чорношкірих злочинців, а життя нормальних чорношкірих американців для вас не має жодного значення!

Майже такими самими словами говорять батьки чорношкірих дітей та підлітків, що загинули в безладах у різних містах Америки. Вони всі говорять приблизно однаково: Якщо для вас «чорні життя мають значення», то чому життя цих чорних дітей для вас не мають значення?

Родина 4-річного чорношкірого хлопця, застреленого просто вдома через кримінальні розборки, які відбулись поряд з домом, була на брифінгу Президента Трампа і виразила підтримку антикримінальній операції «LeGend», названій в пам’ять про їх сина.

В Нью-Йорку афроамериканка прийшла з чорною фарбою і стала замазувати великі жовті букви на асфальті «Black Lives Matter». Побилась з поліцією, потрапила під арешт. Свої дії вона пояснила тим, що «Black Lives Matter» - це расистське гасло, тому що насправді всі життя мають значення.

Як я вже написав вище – ці всі події здаються на першій погляд одиничними та випадковими. ЗМІ переконують нас, що уся країна підтримує оцей масовий психоз «Black Lives Matter». Проте такі мужні люди як Джонатан Ісаак показують, що не все так однозначно. Саме такі вчинки допомагають представникам чорної трудової Америки повірити в свої сили і об’єднатись проти чорної паразитичної Америки.

 

Наші інтереси: 

Події в США далеко не такі однозначні, як нам подають ЗМІ.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

Oxford Students Stand For Racism

Коментарі

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

Oxford Students Stand For Racism

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

То гідні та хоробрі люди. Підтримую їх, хоча б морально та магічно.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Любов Фаренюк.
0
Ще не підтримано

Дякую. Цікава стаття.