Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Кабмін скоротив витрати фонду на виплату допомоги на дітей фізосіб-підприємців, які втратили роботу через карантин

Світ:

Натомість виділив ці кошти Фонду державного майна України. Відповідну постанову прийнято на засіданні уряду 4 серпня. 48,4 млн гривень з фонду боротьби з COVID-19 підуть на оплату послуг радників, сплату судового збору, забезпечення роботи комп'ютерних систем й т.ін. при підготовці до приватизації ряду об'єктів так званої великої приватизації.

 

На цю саму суму скоротилися витрати фонду за програмою «Виплата допомоги на дітей фізичним особам-підприємцям, які обрали спрощену систему і відносяться до 1 і 2 груп платників єдиного податку», пише УНІАН і нагадує, як розподіляли коронавірусні гроші.

13 квітня Верховна Рада прийняла зміни до закону про держбюджет на 2020 рік, згідно з якими було створено спецфонд по боротьбі з коронавірусом обсягом 64,7 млрд грн.

Більш ніж половину коштів цього фонду було направлено на ремонт доріг. Станом на 1 липня 2020 року, Кабінет міністрів України розподілив 19 мільярдів гривень на боротьбу з COVID-19.

6 липня 2020 року уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денисова звернулася до Кабінету міністрів з проханням виділити 14,5 млн грн з Фонду боротьби з COVID-19. 10 млн грн з них планувалося витратити на ремонт адміністративної будівлі, 3,5 млн грн - на створення веб-сайту, а також 1 млн грн - на відрядження в рамках національного превентивного механізму.

21 липня 2020 року прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що коштів спеціального фонду по боротьбі з коронавірусом, який був створений при секвестрі державного бюджету, вистачить, щоб пом'якшити вплив кризи на всі галузі економіки та соціальну сферу в Україні.

22 липня 2020 року стало відомо про те, що Кабінет міністрів має намір виділити 2 млрд грн зі спеціального фонду по боротьбі з коронавірусів на сферу освіти та науки. 24 липня 2020 року Мінфін оприлюднив інформацію про те, що уряд України вже розподілив 66 млрд грн з фонду по боротьбі з COVID-19.



 

Наші інтереси: 

Розуміти, що найлегше вкрасти гроші на дорогах. Коронавірусну паніку використали для "пиляння" бюджету. "Нова" влада демонструє не тільки свою некомпетентність, а є шахраєм і крадієм народних коштів, які отримують з податків українців. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи