Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Дітям у садках читатимуть україномовну літературу перед сном – Подоляк

Світ:

Таке нововедення хоче запровадити Міністерство культури, молоді і спорту спільно з Міністерством освіти і науки, сказала заступниця міністра культури, молоді та спорту Ірина Подоляк на брифінгу у Кабінеті міністрів.

За її словами, міністерства планують підписати меморандум, повідомляє Укрінформ.

«Ми зараз плануємо підписати меморандум з Міністерством освіти і науки. Цей меморандум буде складатися з двох скромних невеликих позицій. Перша позиція, ми хочемо спільно з МОН запровадити у дитячих садках 15- хвилинне читання дітям україномовної літератури чи казок перед сном. Ми вважаємо, це дуже гарним проектом. Український інститут книги є нашим партнером у цьому проекті. І ми маємо розуміння, що звичка до читання така хороша і гуманна. І такий проект буде дуже добре сприйнятий і батьками, і дітьми», - сказала Подоляк.

Вона зазначила, що міністерства планують провести дослідження щодо цікавості подачі літератури, зокрема, літератури в середніх школах.

Наші інтереси: 

Сон в садку повинен бути дітям в радість. Читання перед сном - дуже гарна ініціатива.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи