Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

КСУ міг скасувати статтю про незаконне збагачення під тиском - ГПУ

Керівництво Окружного адміністративного суду міста Києва могло вчинити тиск на прийняття рішення Конституційним судом України (КСУ)  відносно закону про незаконне збагачення. Епізоди впливу суддів Окружного адмінсуду на КСУ підлягає окремому розслідуванню.

19072801.jpg

Сергій Горбатюк. Фото: РБК-Україна

Про це повідомив керівник управління спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України Сергій Горбатюк, повідомляє РБК-Україна

"Деталі слідства, епізод який підлягає розслідуванню окремому. Але стисло можна казати на вплив на окремих членів для прийняття тих чи інших рішень саме Конституційним судом. Тобто схиляння певних членів КСУ до прийняття тих чи інших рішень, які потрібні тим особам. Це пов’язано із скасуванням незаконного збагачення і визнанням незаконним закону про люстрацію", - заявив Горбатюк.

Нагадаємо, 26 липня детективи Національного антикорупційного бюро України провели обшук в Окружному адміністративному суді міста Києва, зокрема, у кабінеті голови суду Павла Вовка. У НАБУ зазначили, що обшуки провели по справі можливого вчинення кримінальних правопорушень головою та окремими суддями ОАСК.

Чотирьом суддям Окружного адміністративного суду міста Києва повідомили про підозру в прийнятті неправосудних рішень. Зокрема, за словами Горбатюка, ці судді в ручному режимі ухвалювали рішення про звільнення і призначення членів ВККС.

Наші інтереси: 

Очищення судів від багаторічної корупції і реформування судової системи починається з того, щоб в самій системі хтось почав говорити і правду і не був зв'язаним корпоративною корупцією.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Це організоване злочинне угрупування під назвою "Окружний адміністративний суд Києва" має вивести на Портнова, Коломойського і ще багато кого. Перспективна справа!

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Це організоване злочинне угрупування під назвою "Окружний адміністративний суд Києва" має вивести на Портнова, Коломойського і ще багато кого. Перспективна справа!

Все, що робиться з власної волі, – добро!