Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Facebook вперше призначив менеджера в Україні

Світ:

Соціальна мережа Facebook призначила Катерину Крук на посаду менеджера з публічних політичних питань по Україні, з розташуванням у Варшаві.

19060401.jpg

Катерина Крук

Про це повідомив заступник міністра інформаційної політики України Дмитро Золотухін (Dmytro Zolotukhin)  на своїй сторінці у Facebook.

Він відзначив, що це найкращий вибір, який могли зробити в компанії Фейсбук.

"Гарна новина, судячи з профілю Катерини Крук. Мені здається, що Kateryna Kruk розуміє тягар клопотів і відповідальності - і не боїться цього.

Також необхідно сказати, що ми в Міністерстві інформаційної політики України вважаємо, що це кращий вибір, який могли зробити в компанії Фейсбук. Про нього вже деякий час відомо з неофіційних джерел, але, на жаль, десь за три місяці до офіційного оголошення цього рішення наші контакти в Фейсбук припинили з нами будь-яке спілкування без попередження", - написав Золотухін.

Катерина, за його словами, - відомий експерт з питань інформаційного простору, спікер всіх актуальних конференцій по дезінформації останніх років, принципова і чесна людина.

"Ми дуже сподіваємося, що після цього призначення грубе і непрофесійне ставлення компанії Фейсбук до України та українців нарешті припиниться", - додав Золотухін.

Нагадаємо, що раніше в Facebook не було менеджера з питань публічної політики по Україні. Про наміри призначити його стало відомо в жовтні 2018 року.

Український сегмент Фейсбук, на думку багатьох українських блогерів, модерувався росіянами. Але Марк Цукерберг це спростовував.

Тепер його представлятиме українка Катерина Крук, яка відома своєю принциповою українською позицією. 

Катерина Крук - громадська активістка і політолог. Social Media Journalist. Співпрацює з BBC, CNN, Al Jazeera, France 24, Channel 4, The Guardian, New Eastern Europe, 6 PISM. Нагороджена від Freedom Awards “Для людей Майдану” з Атлантичної ради США за свою активну позицію щодо інформування світової громадськості про події в Києві під час Майдану.

Наші інтереси: 

Фейсбук дедалі посилює свій вплив, навіть став джерелом інформації. Тож потрібно, щоб український сегмент ФБ був українським і відстоював український інтерес.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи