Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Нацрада просить змінити українського адміністратора Фейсбука

Члени Нацради України з питань телебачення і радіомовлення написали лист главі Фейсбука Марку Цукербергу з проханням змінити українського адміністратора соцмережі, оскільки він є громадянином Росії. Глава Нацради уточнив, що ця ініціатива є приватною і її авторами виступили безпосередньо він і його перший заступник Ольга Герасим`юк. 

Про це заявив на прес-конференції голова Нацради Юрій Артеменко, передає УНН.

"У цьому зверненні мі просимо змінити адміністратора вітчизняного сегмента у Фейсбуці, оскільки він є громадянином Росії, і саме тому, ймовірно, блокує блоги деяких українських користувачів", - відзначив Артеменко.

Глава Нацради уточнив, що ця ініціатива є приватною і її авторами виступили безпосередньо він і його перший заступник Ольга Герасим`юк. "Ми готуємо зараз лист засновникові і главі Фейсбука Марку Цукербергу з метою донести до нього широко масштабність російської пропаганди. Фейсбук постійно атакується проросійськими групами, фінансованими близькими до Кремля силами", - підкреслив Артеменко.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Коментарі

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)