Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

День Подяки: 22 квітня українці подякували Петру Порошенку

Категорія:

Світ:

На мітинг-подяку за виконану роботу прямо під Адміністрацією президента прийшли кілька тисяч українців. Таке сталося вперше в історії після виборів Президента України.

19042608.png

Instagram Петра Порошенка

Люди скандували "Дякуємо!" і "Найкращий!" та співали гімн України. Порошенко вийшов до українців і подякував усім, хто прийшов.

"Наші головні перемоги ще попереду", – запевнив Петро Порошенко.

Фото: president.gov.ua

«Ми об’єднуємося для того, щоб забезпечити наші спільні перемоги вже в найближчому майбутньому. Спільно ми йдемо перемагати на парламентські вибори. Спільно ми повернемося на вулицю Банкову після наступних президентських виборів», - сказав Петро Порошенко. Учасники акції підтримали його слова та скандували: «Через рік». Глава держави, в свою чергу, відповів: «Як Бог положить… Ну, добре, друзі, через рік, так через рік».

«Єдине, чого ми не можемо допустити зараз, – це відчаю, розпачу, зневіри у власних силах і зневіри в Україні», - додав він.

«Я є оптимістом, бо не можна бути налаштованим на перемогу і не вірити в перемогу. І наша сьогоднішня зустріч є найкращою демонстрацією, що ми не розгублені. Ми знаємо, що нам робити. Ми знаємо, що ми єдині. Ми знаємо, що наші головні перемоги попереду».

«Бо нам з вами треба захищати Україну. І якщо ми її не захистимо – її ніхто не захистить. Нас мільйони і нас буде ще більше. Ми не будемо більше допускати помилок», - сказав Президент.

«Ми зупинимо російську агресію. Ми звільнимо українську землю. Ми збільшимо добробут українських громадян і подолаємо бідність. Головне – ми забезпечимо вступ України в НАТО та Європейський Союз», - наголосив Петро Порошенко.

Президент підкреслив, що зараз потрібно захистити всі наші перемоги. «І нехай вони чують – ми не здамося. Ми не дамо їм зруйнувати нашу армію. Ми не дамо їм знищити нашу мову. Ми не дамо зробити реванш щодо нашої церкви. Ми не дамо зупинити децентралізацію. Ми не дамо зруйнувати нову українську школу. Ми не дамо зупинити інклюзивну освіту, яку започаткувала Перша леді», - заявив Петро Порошенко.

Присутні скандували: «Марина молодець!». Глава держави підтримав їх: «Молодець. Я повністю з цим згоден». Марина Порошенко також подякувала всім за підтримку.

 

Наші інтереси: 

Подяка - шляхетне почуття. Бути вдячними і відповідальними за власну долю і державу. "Нам своє робить!"

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Віктор Макаренко.
0
Ще не підтримано

Дивовижно! Якби мені кілька років назад сказали що так проводжатимуть переможеного - не повірив би!
В світі починають відбуватися речі які ще недавно були неможливими.

Коментарі

Зображення користувача Віктор Макаренко.
0
Ще не підтримано

Дивовижно! Якби мені кілька років назад сказали що так проводжатимуть переможеного - не повірив би!
В світі починають відбуватися речі які ще недавно були неможливими.