Зображення користувача Володимир Федько.
Володимир Федько
  • Відвідувань: 1113
  • Переглядів: 1185

Хто вигадав ФЕЙК про «Вальцмана», або Українське коріння Порошенка

Категорія:

Спецтема:

Розслідування свідчать, що ФЕЙК «ВАЛЬЦМАН» – продукт російських спецслужб і російських пропагандистів! А всі, хто розповсюджує фейкову інформацію, що Порошенко – не Порошенко, а «Вальцман», – або є агентурою ворога, або «корисними ідіотами».

Народження і поширення ФЕЙКУ «ВАЛЬЦМАН»

У липні 2012 року Київрада достроково припинила повноваження мера Леоніда Черновецького. Почалися дискусії про вибори нового мера, проте парламент, в якому панувала провладна фракція «Партії регіонів»,  не поспішав призначати вибори. Найактивнішу позицію зайняла партія «Удар». У грудні 2012 р. «Удар» зареєстрував у парламенті проект постанови про призначення на 2 червня 2013 року виборів мера Києва і Київради.

Для президента Януковича і його команди, питання, хто буде керівником КМДА, було дуже важливим! Хоча його головний політичний опонент – Юлія Тимошенко – 11 жовтня 2011 року була засуджена на 7 років тюремного ув'язнення у справі про перевищення влади і службових повноважень при укладанні газових контрактів з Росією в січні 2009 року і відправлена відбувати вирок в Качанівську колонію, Янукович не бажав мати жодних несподіванок на майбутніх президентських виборах 2015 року.

На той час основними кандидатами на крісло мера столиці вважалися чинний голова КМДА Олександр Попов (креатура Януковича) і кандидат від опозиції, яким міг стати Віталій Кличко (лідер партії «Удар») або Петро Порошенко, який у лютому 2013 року заявив, що може взяти участь у виборах мера Києва як єдиний кандидат від опозиції, якщо його підтримають.

[На березень 2013 року на виборах мера Києва за Порошенка були готові проголосувати 7 % киян, за Віталія Кличка – 31 %, за Попова – 20,3 %.]

В самий розпал дискусій щодо кандидатів на посаду мера, Rostyslav Demchuk (УНА-УНСО) опублікував на своїй сторінці у Фейсбук (https://www.facebook.com/photo.php?fbid=247549935389020 ) наступний пост:

«ЩОБ ВЖЕ ТАКИ ЗНАТИ ТОЧНО. ПЕТРО ОЛЕКСIЙОВИЧ ПОРОШЕКНКО ЖИД, ЧИ НЕ ЖИД? Я НIЧО НЕ МАЮ ПРОТИ ТОГО, ЯКЩО ВІН НАВІТЬ І ЖИД. НАСАМПЕРЕД ХОЧУ ЗНАТИ ЛИШЕ ЧИЯ ЦЕ ФIГУРА? І ХТО НЕЮ ГРАЄ ПРОТИ УКРАЇНИ?

Олексій Вальцман (батько Петра Порошенка) народився 11 червня 1936 року в селі Сафяни Ізмаїльського району Одеської області в сім’ї дрібних єврейських торгівців. В 1956 році Олексій Вальцман одружився з Євгенією Сергіївною Порошенко, при цьому змінив фамілію з Вальцман на Порошенко. В 1974 році – зайняв посаду директора Бендерського Дослідного експериментально-ремонтного заводу в Молдавської РСР, де став одним із перших в СРСР цеховиком (підпільним мільйонером)…»



Оскільки я з 1987 року займаюся дослідженням військової історії, то після коротких роздумів над цією інформацією та невеликої перевірки фактажу, мені стало зрозуміло, що це ФЕЙК!

По-перше, Бессарабія історично входила в склад Російської імперії, але тимчасово знаходилася в складі Румунії протягом 22 років: з 27 березня (9 квітня) 1918 року, коли Сфатул Церій (Рада Краю) Молдавської Демократичної Республіки проголосував за приєднання, і до 28 червня 1940 року, коли після нот Радянського уряду про передачу Бессарабії Радянському Союзу на її територію була введена РСЧА (Робітничо-Селянська Червона Армія).

Таким чином, село Саф’яни (Сафьяны, в рос. транскр.) до 28.06.1940 року належало Румунії, і, відповідно, батько Петра Порошенка – Олексій Іванович Порошенко – у 1936 році народився в Румунії.

[Довідка: Сафьяны́ (укр. Саф'яни́, историческое название — Софьяны, рум. Sofian-Trubaiovca) село в Измайловском районе Одесской области.]

Згідно перепису населення 1930 року в селі не проживало жодного єврея!

[Перепись 1930 года показала, что из 2560 жителей деревни:

  • 1271 (49,65 %) украинцы,
  • 1250 (48,83 %) русские (гл. обр. староверы-липоване);
  • 24 человека (0,94%) румыны;
  • 12 человек  (0,47%) болгары.]

По-друге, чому б це у румунського єврея раптом російське/українське ім’я та по батькові (Олексій Іванович)? У євреїв традиційно водиться, що ім’я та по батькові єврейські. В крайньому випадку, у румунського єврея може бути румунське ім’я. Але це тільки в тому випадку, якщо єврей асимілювався!

Російські імена у євреїв були тільки в СРСР! Для полегшення отримання освіти і просування  по кар’єрі.

По-третє, в Радянському Союзі був дуже добре налагоджений облік населення, починаючи з свідоцтва про народження, в яке записувалися дані про національність батьків; заповнення анкет з обов’язковою графою «національність» при прийомі на роботу; паспортний режим, з графою «національність» в паспорті; військовий облік, з графою «національність» у військовому квитку і т.д..

В Радянському Союзі вказівка «національність» у документах, що засвідчують особу, носила обов'язковий характер! Національність громадянина записувалася в цю графу на підставі національності батьків.

Зразки документів Радянського Союзу з обов'язковою графою "національність":



Таким чином, Олексій Іванович теоретично міг поміняти після реєстрації шлюбу своє прізвище на прізвище дружини, але згідно з чинним в СРСР законодавством, поміняти національність було неможливо!

В-четвертих, Гугл видав мені більше 100 000 посилань на прізвище «Вальцман»,  і, методично перевіривши на вибір декілька сотень, мені, окрім Порошенка, жодного іншого «Вальцмана» виявити не вдалося.

З цього я зробив висновок, що прізвища «Вальцман» не існує! А існує прізвисько, придумане для приниження конкретної особи, – Петра Порошенка!

В інформаційній війні і спеціальній  пропаганді існує такий прийом!



[Тут можна провести паралель з прізвиськом «ХУ*ЛО», яким українці нагородили президента Росії Володимира Путіна. 30 березня 2019 року виповнилося 5 років з моменту першого публічного оголошення цього прозвиська-поганяла! – В.Ф.] [1]

Сховавши зібрану інформацію в свій робочий архів, я темою «Порошенко – це Вальцман» перестав цікавитися.

***

У зв’язку із втечею з України (22 лютого 2014 року) президента Віктора Януковича, були призначені позачергові вибори Президента України, що відбулися 25 травня 2014 року. Президентом України був обраний Петро Олексійович Порошенко. За офіційними даними, після опрацювання 100,00 % протоколів, Порошенко набрав 54,70 % серед тих, хто взяв участь у голосуванні.

[На другому місці Юлія Тимошенко – 12,81 %; на третьому Олег Ляшко – 8,32 %. – В.Ф.]



7 червня 2014 року новообраний Президент склав присягу перед Українським народом як Глава держави.

***

Російські ЗМІ, контрольовані спецслужбами, почали тотальну інформаційну війну проти новообраного Президента, використовуючи сконструйоване раніше глузливо-принизливе прізвисько «ВАЛЬЦМАН», що натякало на нібито-то єврейське походження українського Президента.

[Використовувалася співзвучність з такими єврейськими прізвищами, як Вассерман, Вейсман, Вайсман, Цукерман, Гольдман, Фурман – В.Ф.]

Так, 3 червня 2014 року, напередодні інавгурації президента Порошенка, «Русское Агентство Новостей. Информационное агентство Русского Общественного Движения «Возрождение. Золотой Век» (рос. транскр.) опубліковало статтю з карикатурою «Президент Вальцман – тварь безсердечная».


Миттєво до атаки на Президента України підключився ще один «зливний бачок» – «Мировые и российские новости СМИ» (рос. транскр.), що 19 червня опублікував текст «Петр Вальцман (Порошенко): неофициальная биография [часть1]» (рос. транскр.).


Фактично, нічого нового до інформації, вкинутої в обіг Ростиславом Демчуком, не додалося:

  • «молдавський єврей» Петро Олексійович Порошенко має єврейські корені по лінії батька;
  • батько Петра Порошенка походить з сім’ї дрібних єврейських торговців;
  • батько – Олексій Іванович Вальцман – у 1956 році одружився з Євгенією Сергіївною Порошенко і поміняв прізвище Вальцман на Порошенко.
  • батько – О.І. Вальцман – був засуджений за службові зловживання і розкрадання державного майна в особливо великих розмірах до декількох років ув’язнення.

До російського фейкомету долучилися і молдавські ЗМІ… Так, видання «Експрес» наводить наступне твердження Олега Невмерженко:

«Натомість молдавські журналісти у травні 2014-го, коли Петра Порошенка обрали Президентом України, опублікувала дещо іншу версію подій, – каже нам політичний експерт Олег Невмерженко. – Автори переконували, що Олексій Порошенко таки працював директором Бендерського дослідного експериментально-ремонтного заводу Молдавської РСР. Причому вони знайшли у Молдові людей, які це підтвердили.

У невеликому придністровському місті Бендери про сім'ю Порошенко чули давно – місто маленьке, в якому всі одні одних знають. Там подейкують, що Олексій Порошенко був одним з перших у СРСР підпільних мільйонерів.

«Почалося все з контрабанди горілки до Фінляндії, – розповідав журналістам Василь Берил, колишній особистий водій Олексія Порошенка. – Зачепилися за горілку, потім за завод, зловживання знайшли, розкручувати почали...»

«Так, його у 1985-му затримали на кордоні з Фінляндією, він горілку туди хотів контрабадно вивезти на кілька тисяч рублів. Напевно, під маркою заводської продукції. До нього на заводі ставилися позитивно, але, коли дізналися, якими справами він займається, думка колективу змінилася», – ділився спогадами також колишній інструментальник, голова ради трудового колективу заводу, який пропрацював там з 1965 року, Валентин Пітерський».

Забігаючи наперед, скажу, що всі ці «спогади очевидців» є чистою брехнею і не підтверджуються матеріалами кримінальної справи № 2-121/86, розглянутої Судовою колегією по кримінальним справам Верховного Суду Молдавської РСР 20 липня 1986 року!

А російські ЗМІ продовжували наполегливо, безсоромно і безперервно отруювати мізки обивателів ФЕЙКОМ «ВАЛЬЦМАН»!



На початку 2016 року до хору російських пропагандистів долучився і голос Віктора Короля, доктора історичних наук, професора Київського національного університету ім.. Т. Шевченка, який у київському науково-методичному журналі для вчителів «Історія в школах», який видає Національний педагогічний університет ім. М. Драгоманова, написав, що друге прізвище Президента України Петра Порошенка – ВАЛЬЦМАН.

Ірина Коваленко, з газети «Експрес», зателефонувала професору Королю:

«І. Коваленко: Пане професоре, про що ваша стаття у журналі для вчителів і чому ви вирішили згадати в ній Порошенка?

В. Король: Стаття називається «Пам'ятки історії України: минуле і сучасне».  Я розповідаю в ній про стан пам'яткоохоронної роботи. У нас близько 140 тисяч пам'яток культури і більшість з них – у занедбаному стані. А в кінці вказую, що для національного відродження України потрібно, аби наша влада цю проблему не ігнорувала, не тільки цікавилася бізнес-інтересами, як це робить наш шановний Президент, який так і не продав «Рошен».

І. Коваленко: Ви у всіх випадках, де пишете про Президента, вказуєте у дужках інше прізвище – Вальцман. Чому?

В. Король: Та це – відома історія. Запустіть пошук в інтернеті й одразу побачити версії біографії Президента, яка відрізняється від офіційної. Зокрема, зазначено, що Олексій Вальцман, батько Петра Порошенка, народився 11 червня 1936 року в селі Саф'яни Ізмаїльського району Одеської області в сім’ї дрібних єврейських торговців. А в 1956 році Олексій Вальцман одружився з Євгенією Сергіївною Порошенко, при цьому змінив прізвище з Вальцмана на Порошенка.

Ця єврейська сім'я була досить відомою в Одеській області, де вони починали свою торгівлю. Чого цуратися свого прізвища, не розумію? Чого міняти його на Порошенко? Чимало відомих, талановитих євреїв не приховують свого походження, візьмімо хоча б таких відомих осіб, як письменник-одесит Ісак Бабель чи ще один письменник з Полтавщини Шолом-Алейхем» [2].


Мене, чесно кажучи, здивувало, що шановний доктор історичних наук, професор, абстрактно посилається на Інтернет, не аргументуючи своїх слів жодним джерелом, жодним конкретним документом чи свідченням! Крім того, шановний професор у своїй цитаті: «Олексій Вальцман, батько Петра Порошенка, народився 11 червня 1936 року в селі Саф'яни Ізмаїльського району Одеської області в сім’ї дрібних єврейських торговців. А в 1956 році Олексій Вальцман одружився з Євгенією Сергіївною Порошенко, при цьому змінив прізвище з Вальцмана на Порошенка. Ця єврейська сім'я була досить відомою в Одеській області, де вони починали свою торгівлю.» дослівно повторив фейк, запущений Ростиславом Демчуком у Фейсбуці 23 квітня 2013 року! Цікавий збіг!

***

Підсумовуючи, робимо висновок, що з квітня 2013 року проти Петра Порошенка ведеться потужна пропагандистська кампанія з використанням спеціально сконструйованого прізвиська «ВАЛЬЦМАН», до якої залучені конкретні особи і десятки інтернет-ресурсів! Але, фактично, всі повторюють один і той же ФЕЙК (читай вище!)

***

Оскільки одним з напрямків моїх військово-історичних досліджень є діяльність спецслужб світу, в тому числі і проведення спеціальних операцій, то я вирішив провести власне розслідування!

Перш за все, я пошукав у єврейських довідниках і словниках прізвище «Вальцман»… Не знайшов жодної згадки! Тобто серед євреїв носіїв прізвища Вальцман не існує!

Наступним кроком став пошук на «Вальцман» в Інтернеті. Google видав мені 334 000 посилань і я методично почав ритися в цій купі… Одразу скажу, що просидівши декілька днів за цією нудною справою, я підтвердив свій давній здогад, що «ВАЛЬЦМАН» – це штучно сконструйоване прізвисько, і зрозумів, як воно сконструйоване.

В німецькій мові є таке дієслово  wälzen, що в перекладі означає РУЛЕТ (кондитерський виріб).  А який бізнес у нашого президента? Правильно! Цукерки, шоколадки і кондитерські рулети!


Wälzen/Вальцен (рулет) + Ман (людина, чоловік) = ВАЛЬЦМАН !

Оскільки «Вальцман» – це штучно придумане прізвисько для реальної людини, то, задаючи пошук по слову «Вальцман», ви будете виходити тільки на «Порошенко»!

Пошук в Google також вивів мене на декілька цікавих публікацій і розслідувань…

Перш за все я хочу відзначити чудове і об’єктивне розслідування, зроблене блогером Львом Худим (Порошенко – не Вальцман! 21.09.2017), який не тільки блискуче спростував версію про єврейське походження батька Петра Порошенка, але знайшов і опублікував родовід Порошенків, починаючи з 1851 року! Одразу відзначу, що я ретельно перевірив інформацію, викладену паном Львом і вона повністю підтвердилася! Моя щира подяка пану Льву!

На сайті політолога Володимира Бойка я знайшов вирок щодо Олексія Івановича Порошенка по кримінальній справі № 2-121/86, розглянутої Судовою колегією по кримінальним справам Верховного Суду Молдавської РСР 20 липня 1986 року, та інші документи про відбування покарання!

Петро Порошенко – етнічний українець!

За своїм антропологічним типом Петро Порошенко нічим не відрізняється від типового українця. Він має високий зріст (184 см), що в цілому властиво для українського етносу. Його дружина і діти також виглядають як типові українці.

Звуть нашого президента Петро Олексійович. Петро ж – ім'я грецького походження, зустрічається в «Новому Завіті», який євреї відкидають, тим більше, Петро – апостол Христа, для євреїв «ворог народу», зрадник, гой.

Ім'я батька Петра Порошенка – Олексій Іванович. Ще більш слов’янське, ніж у його сина-президента. Допустити, що він єврей – просто верх ідіотизму. Чи може він теж був перейменований з єврейського імені в російське? Знову-таки, навіть слов'янські антисеміти не висувають такої версії. Спростовувати нічого. Йому приписують, що він був «євреєм» «Вальцманом», але взяв прізвище дружини «Порошенко». Але, те, що його звали інакше, по-єврейськи – не приписують. Спростовувати нічого.

Зате відомо з документів суду від 1986 року, що він «УКРАЇНЕЦЬ» і що він «ПОРОШЕНКО», а не "Вальцман".

Бажаючих ознайомитися з судовою справою Олексія Івановича Порошенка відсилаю на:  https://goo.gl/MwU3Uf , де викладено аж 48 відсканованих сторінок судової справи.


Тут: https://goo.gl/seZ5nf ще 15 сторінок, тут: https://goo.gl/fjKLEh ще 2 сторінки різних етапів засудження та відбування покарання. Разом 65 сторінок. І всюди вказано, що за національністю – УКРАЇНЕЦЬ, на прізвище – ПОРОШЕНКО. Ні «євреїв», ні «вальцманів» ні в одному радянському судовому документі не згадується.

Так може, хоча б батько батька був євреєм Вальцманом?

І тут повний облом. Батька Петра Порошенка звали Олексій Іванович. Відповідно дідуся – Іван.

У Вікіпедії в статті про Олексія Івановича Порошенка вказано хто його батько:

«Народився 11 червня 1936 року в родині громадянина Румунії Івана Євдокимовича Порошенко».

Євдокимович. Євдоким – старовинне типово слов'янське ім'я грецького походження. Значення імені в перекладі з давньогрецької можна визначити як «славний». У Православних Святцях є відомості про двох святих з цим ім'ям: Преподобний Євдоким Ватопедський і Праведний Євдоким Каппадокійський.

А чи є документи про те, що він не єврей? Є!

На офіційному сайті міністерства оборони Російської Федерації «Подвиг Народу» є документ про нагородження його медаллю «За бойові заслуги» після важкого поранення при звільненні Праги 3 травня 1945 року.

Пряме посилання на фото документа: https://goo.gl/JkZ178

(Архівна легенда документу: ЦАМО, Фонд: 33, Опись: 744808, Единица хранения: 1677, № записи 82445545)



З національністю і прізвищем батька і діда нашого Президента ми ситуацію з’ясували!

Поговоримо тепер про дружину Олексія Івановича, мати Президента. Хупца твердить, що це вона «Порошенко». Але у всіх джерелах вказане її дівоче прізвище ГРИГОРЧУК Євгенія Сергіївна (1937-2004).

Знову ж таки, як прізвище, так і її ім'я ніяким боком не єврейське! Ні Євген, ні Сергій ніякого відношення до євреїв не мають. Чисто слов’янські імена.

Її батько – Григорчук Сергій Ілліч, мати Григорчук (Лазаренко) Євдокія Олексіївна. Усі без винятку імена чисто слов'янські, традиційні.

А тут: https://goo.gl/EAoBRY – родове дерево діда Петра Порошенка на російському сайті «Родовід». Де вказані не тільки діти і внуки, в тому числі наш Петро Олексійович, а також його батьки.

[Для наочності я зробив скріншоти по кожній особі. – В.Ф.]



Так ХТО ж вигадав ФЕЙК «ВАЛЬЦМАН»!

Жодних сумнівів щодо авторства російських спецслужб немає!

Тому варто приглядітися уважніше до особи першого розповсюджувача ФЕЙКУ «ВАЛЬЦМАН» – Ростислава Демчука!

Його справжня біографія достеменно невідома! Тому пропоную варіант його "автобіографії", викладеної у Фейсбуці після занесення Ростислава Демчука у базу «Миротворець» як «провокатора» і «антиукраїнського пропагандиста»:

«В часи СРСР мене звинувачували в укрїнському націоналізмі і антирадянській агітації. Це тяжкі статті - 15 років тюрми. Тепер Антон Геращенко і його ресурс "Миротворець" звинувачують мене у антиукраїнській пропаганді.

За допомогою польської "Солідарності" мені вдалось нелегально перетнути російсько-фінський кордон. Жив деякий час у Норвегії…

В Норвегії я пробув до вересня. Жив разом зі зграєю вовків. В снігу качалися, бавились... Дяка норвежським вікінгам за допомогу - приносили рибу вовкам, мені пиво і поїсти.

В травні я почав працювати в штаб-квартирі польської "Солідарності" в Осло. У вересні був зарахований на курс міжнародних відносин і міжнародної журналістики в університеті Лювен. Очолив кілька антирадянских і антиросійських проектів на міжнародних радіостанціях.

У світі мене знають як проукраїнського і антиросійського активіста, члена команди Збігнєва Бжезинського і Джона МакКейні, у МЗС, СБУ і СЗР знали мене як офіцера зв'язку між ЦРУ і спецслужбами України...

[Джеймс Бонд знервовано курить цигарку за цигаркою... Блин, якого суперагента виростило ФСБ! ]

За те, що виклав Антон Геращенко проти мене на сайті "Миротворець", він постане перед карою. Розголошення моїх усіх персональних даних несе пряму загрозу моєму життю і усієї моєї родини». (https://www.facebook.com/rostyslav.demchuk/posts/1523175474493120).



ВИСНОВКИ, мої читачі, робіть самі.

Ворог може стояти поруч з нами і кричати «Смерть ворогам!»

Кричати натхненно і абсолютно щиро, оскільки його вороги – це МИ, УКРАЇНЦІ!


Посилання:

[1]. Відомий хіт про президента Росії "Путін - ху*ло" вперше виконали 5 років тому, 30 березня 2014 року, в Харкові. Пісню придумали і виконали вболівальники футбольного клубу "Металіст" на спільному марші з фанами "Шахтаря".

Мирний марш почався на площі Конституції і тривав до стадіону "Металіст". Учасники йшли з українськими прапорами і димовими шашками. Перед початком заходу вболівальники співали гімн України, а потім пішли до стадіону з величезним банером "Єдина країна", скандуючи: "Героям слава!" Тоді ж, під час ходи, звучала пісня "Путін – ху*ло".

[2]. Ірина Коваленко. То він Порошенко чи Вальцман? 26.02.2016. Газета "Експрес".


Джерела:

  • Сергій Білокінь. Двадцять років єврейської державності в Україні, 1918-38? Опубліковано: Сучасність, 2004 р., № 2 (514), с. 63 – 70; передрук: Персонал. 2004. № 1. С. 18-20; № 2. С. 18-27. // https://www.s-bilokin.name/history/20Rokiv.html
  • Др. Иветте Альт Миллер. Еврейские фамилии и их значения. Некоторые из них Вас удивят.20.07.2017 // https://www.imrey.org/еврейские-фамилии-и-их-значение/
  • Еврейские фамилии. Их происхождение, значение, особенности // https://toldot.ru/life/lnames/
  • Еврейские фамилии. Как понять кто есть кто. Jewish Genealogy. True stories from Nadia Lipes. 03.03.2018 //  http://nadialipes.info/8C/
  • Категорія:Єврейські прізвища — Вікіпедія. 288 сторінок. Прізвища на літеру «В».
  • Ірина Коваленко. То він Порошенко чи Вальцман? 26.02.2016. Газета "Експрес".
  • Алексей Кривенький. Еврейские фамилии: происхождение, значение, популярные мужские и женские фамилии // https://felomena.com/fam/proishozhdenie/evrejskie/
  • Пилипенко К.О.. ІНТЕГРАЦІЙНІ ПРОЦЕСИ В ЄВРЕЙСЬКІЙ АНТРОПОНІМІЦІ УКРАЇНИ ХІХ-ХХ ст. “Вісник Сум ДУ. Серія Філологія”, No2' 2007. С. 41-44 // http://tractatus.sumdu.edu.ua/Arhiv/2007-1/7.pdf
  • Порошенко готовий стати мером Києва і високо оцінює свої шанси 12.02.2013 // https://tsn.ua/politika/poroshenko-gotoviy-stati-merom-kiyeva-281625.html
  • Сара-Бейла Надя Липес. Еврейские фамилии. Как понять, кто есть кто.  28 ноября 2018 // https://lechaim.ru/academy/evrejskie-familii/
  • Словарь еврейских и криптоеврейских (хазарских) фамилий. Введение в криптоономастику. // http://mojaterritorija.blogspot.com/p/blog-page_26.html
  • Словник буковинських прізвищ / О.Ф.Слюсар. – Чернівці: Рута, 2005.
  • Слюсар О.Ф. ПРІЗВИЩЕВІ НАЗВИ БУКОВИНИ КІНЦЯ ХVIII – СЕРЕДИНИ ХІХ СТ. (на матеріалі метричних книг римо-католицької парафії міста Чернівці 1777–1869 рр.). Науковий вісник Чернівецького університету. 2009. Випуск 484. Романо-слов’янський дискурс. С. 123-125  // Nvchu_rsd_2009_484_29
  • Советские анкеты и правила тоталитарной коммунистической секты. Партия следит за каждым шагом. 18.03.2018 // https://harmfulgrumpy.livejournal.com/1411051.html
  • Хит Путин – ху*ло отмечает пятилетний юбилей: видео первого исполнения. 30.03.2019 // https://24tv.ua/ru/hit_putin__hulo_otmechaet_pjatiletnij_jubilej_video_pervogo_ispolnenija_n1134387
  • Лев Худой. Порошенко – не Вальцман! 21.09.2017 // https://levhudoi.blogspot.com/2017/09/valtsman.html

Наші інтереси: 

Спростування фейків щодо президента України Петра Порошенка!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Неочікувано для всіх Порошенко з’явився на 1+1 в передачі «Право на владу», де проводився черговий «шабаш» по очорненню його персони
►Інтерв’ю з футурологом, головним редактором сайту «Народний оглядач» Ігорем Каганцем. Обговорювалися питання щодо ситуації після першого туру виборів і що нас чекає у другому; інноваційні підходи до виборчих кампаній Порошенка, Зеленського і Бойко; звідки взявся Вальцман і що буде після виборів

https://www.youtube.com/watch?v=GvhGsUL62Aw&feature=share

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Дуже серйозна робота! Друзі, прошу уважно прочитати це розслідування і максимально поширити у своєму колі спілкування, а також у соцмережах.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

За цей великий внесок у нашу справу автору розслідування - Володимиру Федьку - зараховується інвестиція 2000 галів. Радіймо!

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Дякую!
Як політичний Воїн Ідеї, працював, працюю і буду працювати на благо нашої Держави - Вільної України!
Слава Україні!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Так, заслуговує на поширення. Серйозна робота!

Поки дихаю - сподіваюсь!

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Стаття пішла на мій Фейсбук

Поки дихаю - сподіваюсь!

Зображення користувача Владислав Дзигар.
0
Ще не підтримано

Володимир - справжній профі! Дякую.

Жнива почалися, браття!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Тут спростування ще одного фейку про Порошенка, який зробили на основі інтерв’ю з рабином Довом Блайхом https://levhudoi.blogspot.com/2019/04/blaichporoshenko.html

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

ДРУЗІ! Щиро дякую за оцінку мого блогу!
Хочу сказати, що це не тільки моя робота, але і використання попереднього дослідження Льва Худого, якому я дуже вдячний за джерела правдивої інформації!

МИ поборюємо Хупцу, які створили вороги України, вороги нашої державності!
Ситуація складна, але ми переможемо!

Слава Україні!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Бард Рой.
0
Ще не підтримано

Неупереджена і вичерпна праця про те хто є ху. Читайте і не помиліться. Бо помилка приколом вже не буде.

Хай буде!

Зображення користувача Тарнай Стрілець.
0
Ще не підтримано

Дуже обгрунтована та перконлива робота. Просто зразкове розслідування. Чудово! Дякую.

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

З задоволенням прочитав коментар на наш фільм "Чому переміг Порошенко і хто вигадав фейк про «Вальцмана». Він підтверджує, що величезна маса населення перебуває під впливом ворожої пропаганди. Як завжди, абстрактні звинувачення на адресу президента з арсеналу ватної (російської) пропаганди!

Цитата:
Володимир Білик / 12 часов назад
Господи, що за маразм ви несете? Немає значення якої національності Порошенко, він злочинець, який продав Україну і український народ заради власного збагачення .В нього руки в крові українського народу, він не зупинив а на оборот роздмухав і заморозив війну на Донбасі.Порошенко не стане знову президентом , а чекає його доля також як і кожного іуди,який зрадив український народ.Ігор Каганець, мені соромно, що ви підтримуєте цього Антихриста Порошенка,я був кращої думки про вас.А таких вот ідеологів третього рейху треба гнати в шию, зовсім неадекватний мужик, паразит настоящий, з такими нову Україну не побудуєш!

До речі, з цитати видно, що українська мова не рідна для автора.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Скидається на те. Хтось заходив на його канал?

Поки дихаю - сподіваюсь!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Вчора і сьогодні передивився участь президента Петра Порошенка в програмі телеканалу "1+1" - політичне ток-шоу "Право на владу"...

РЕКОМЕНДУЮ, ДРУЗІ!
Ви побачите, як блискуче Президент відповідав на запитання, і як по-хамські вів себе Зеленський у телефонній розмові з Президентом!
Ви побачите маріонеток Коломойського - прокурора Кулика - який таємно зустрічався в Ізраїлі з Коломойським, та у Відні з юристами, від яких отримав завдання по дискредитації Президента; та екс-губернатора Одесщини Степанова.

Ви також побачите, що представники команди Зеленського (Разумков і т.д.) нахабно розмовляють російською мовою!

Петро Порошенко в студії «1+1»…
https://www.facebook.com/petroporoshenko/videos/652550041855521/

Дивіться онлайн політичне ток-шоу Право на владу
https://www.youtube.com/watch?v=7sYl7rIiuRg

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Неочікувано для всіх Порошенко з’явився на 1+1 в передачі «Право на владу», де проводився черговий «шабаш» по очорненню його персони
►Інтерв’ю з футурологом, головним редактором сайту «Народний оглядач» Ігорем Каганцем. Обговорювалися питання щодо ситуації після першого туру виборів і що нас чекає у другому; інноваційні підходи до виборчих кампаній Порошенка, Зеленського і Бойко; звідки взявся Вальцман і що буде після виборів

https://www.youtube.com/watch?v=GvhGsUL62Aw&feature=share

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Президент блискуче провів атаку на території опонента!
Особливо цікаво було спостерігати за Куликом і Степановим, які планували поза очі оббрехати Порошенка, і несподівано опинилися з ним очі в очі! Відчувалося, що Кулик тремтів/хвилювався від напруги... не зміг відповісти на пряме запитання президента про свої поїздки в Ізраїль і Відень. А Порошенко чітко пояснив, що чекає Кулика за порушення Закону.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Браво за розкриття хупси!!!
Колосальна праця, дякую!
Ширимо !!!

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Додайте це відео в розділ МЕДІА. Дуже гарне відео!

Олена Каганець каже:
Неочікувано для всіх Порошенко з’явився на 1+1 в передачі «Право на владу», де проводився черговий «шабаш» по очорненню його персони
►Інтерв’ю з футурологом, головним редактором сайту «Народний оглядач» Ігорем Каганцем. Обговорювалися питання щодо ситуації після першого туру виборів і що нас чекає у другому; інноваційні підходи до виборчих кампаній Порошенка, Зеленського і Бойко; звідки взявся Вальцман і що буде після виборів
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=GvhGsUL62Aw&amp;amp;feature=share" rel="nofollow">https://www.youtube.com/watch?v=GvhGsUL62Aw&amp;amp;feature=share</a>

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)