Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Порошенко пообіцяв сформувати антикорупційний суд до виборів

Світ:

Президент Петро Порошенко заявив, що формування Вищого антикорупційного суду завершиться у лютому. Про це він повідомив під час засідання Національної інвестиційної ради на Всесвітньому економічному форумі у Давосі.

"Я пишаюся тим, що ми розвиваємо Україну, виконуємо свої обіцянки і інвестуємо. Ми не зупинимо реформи, хочу вас запевнити. Триватиме боротьба проти корупції. В лютому завершиться розбудова антикорупційного суду", – сказав Порошенко.

Нагадаємо:

  • 7 червня 2018 року Верховна Рада ухвалила закон №7440 про Вищий антикорупційний суд України. Президент Петро Порошенко підписав його 11 червня.
  • 18 січня Громадська рада міжнародних експертів та Вища кваліфікаційна комісія суддів виключили з конкурсу 8 кандидатів на посаду судді Вищого антикорупційного суду.
  • 21 січня на другому спільному засіданні Громадської ради міжнародних експертів та Вищої кваліфікаційної комісії суддів 9 кандидатів виключили з конкурсу до Вищого антикорупційного суду.
Наші інтереси: 

НАБУ та САП підготували вже більше 90 справ проти корупціонерів, які подані до суду, але рішень по них досі немає. Тому потрібен Антикорупційний суд.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи