Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Трамп відвідав американських військовослужбовців в Іраку

Президент США Дональд Трамп разом з дружиною Меланією відвідали американських військовослужбовців в Іраку, заявили в Білому домі. Неоголошений візит до Іраку був приурочений до святкування Різдва.

"Президент Трамп і перша леді вирушили до Іраку в ніч перед Різдвом, щоб відвідати наші війська і вище військове керівництво, подякувати їм за службу, успіх і жертву і побажати їм щасливого Різдва", - заявила офіційний представник Білого дому Сара Сандерс.

 

 

Це перший візит Трампа в гарячу точку, де знаходяться американські війська.

Раніше Трамп зазнав критики  через те, що він досі не відвідував американських військових, дислокованих в інших країнах для виконання військових місій, зокрема в Іраку і Афганістані.

Головнокомандувачі збройними силами США відвідують американських військових в зонах бойових дій для "підняття бойового духу". Такі поїздки тримаються в секреті з міркувань безпеки.

Джерело

Наші інтереси: 

Гарний приклад для наслідування.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи