Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Психологія молодості: як завжди бути молодим душею

Розглянемо, чим важлива для людини психологія молодості.

Ми з вами знаємо вже досить, щоб усвідомити той факт, що ми вибираємо собі те життя, яке сформоване в нашій свідомості. Від цього ми робимо ще один невеликий крок і... живемо у зворотний бік.

Для цього потрібно не так вже й багато:

  • вирішити для себе, що відтепер ми не старіємо, як всі, а молодшаємо, і тому слова знайомих: «А ти все молодшаєш» – сприймаємо абсолютно серйозно;
  • створити навколо себе атмосферу молодого сприйняття життя;
  • постійно прагнути до нового, вчитися все життя, бо молода свідомість – це зростаюча свідомість;
  • читати не газети, а твори класичної літератури (як в школі, тільки з задоволенням, адже має ж бути якась перевага дорослого віку, в кінці кінців);
  • постійно займатися на всіляких курсах за інтересами. Нехай це будуть іноземні мови, музика, хоровий спів, живопис, танці. Ніяких відмовок типу: «Це не для мене». Запам'ятайте, це ваш світ. Я, наприклад, обожнюю займатися танцями живота, і при цьому я не пишна чорнява східна спокусниця, а струнка блондинка європейського типу. Але танцювати мені дуже подобається, і я це роблю скрізь;
  • подорожувати новими місцями. Це дуже освіжає, дарує нових друзів, контакти, що так необхідно для досягнення успіху;
  • частіше ходити в театри, на концерти;
  • знайомитися з новими людьми, не обмежуючи себе тільки старими знайомствами.

Пам'ятаєте, ми казали про те, що наше тіло є згустком енергії, а енергією можна управляти, точніше, спрямовувати її в потрібну нам сторону.

І тут інтереси здоров'я і омолодження переплітаються, так як одне неможливе без іншого. Тіло можна «умовити» зробити все, що вам завгодно. Але йому треба допомогти правильним харчуванням і регулярними фізичними заняттями, тоді ефект буде набагато краще.

Коли я бачу людину, яка сильно погладшала, мені хочеться запитати: «Що вас турбує?» Бо переїдання в більшості випадків викликано страхом, тривогою і почуттям провини. Хоча, звичайно, і елементарною лінню і незнанням правил здорового харчування.

Я не буду перераховувати всілякі дієти. Мені здається, що найкраща дієта – це здоровий глузд. Але найголовніше – це відмова від висококалорійної і низькоенергетичної їжі – всіляких гамбургерів, піци та інших радощів швидкого сервісу.

І благаю вас, не пийте солодкі газовані напої! Крім того, що вони навантажують організм надлишком вуглеводів, багато хто з них, наприклад, «кока-кола», викликають звикання!

Психологія молодості. Програма дій по залученню успіху

  1. З кожним днем я усвідомлюю, що всі обмеження так званого «віку» знаходяться тільки в моїй свідомості і ніде більше. Скільки мені було років, якби я не знав(а), скільки мені років? Я свідомо починаю жити у зворотний бік. Я ігнорую всі негативні висловлювання на кшталт: «У твоєму віці...». Я молодію з кожним днем!
  2. Я починаю ставитися до життя з легкістю метелика, який пурхає на прекрасному лузі. Я не боюся ні якого засудження. Я роблю те, від чого відчуваю себе добре. Я створюю свій дивовижний світ, наповнений тим, чим я хочу наповнити його прямо зараз.
  3. Я радію кожному дню на цій чудовій планеті і відчуваю себе Богинею (Богом) чистої краси, молодості і досконалого здоров'я. Я свідомо відмовляюся брати участь в розмовах на теми, які ображають мій слух і гідність, так як негативні енергії згубно позначаються на красі.
Наші інтереси: 

Корисні практики.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи