Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Печерський суд наклав арешт на офіс "1+1", завод "Біола", Boeing Коломойського та інше

Спецтема:

Печерський районний суд Києва наклав арешт на будівлю заводу “Біола”, будівлю, яку орендує телерадіокомпанія “Студія 1+1”, а також літак Boeing у справі розкрадання коштів із Приватбанку. Про це свідчать матеріали суду.

Відповідно до судових матеріалів, посадові особи Приватбанку шляхом зловживання своїм службовим становищем протягом 2014 року заволоділи державними коштами Національного банку в сумі понад 19 млрд гривень, виділеними на рефінансування.

У рамках слідства прокурор просив суд про накладення арешту на таке майно: приналежні ТОВ“Хаджибей” земельні ділянки в Одеській області, масив “Золотий берег”; приналежні ТОВ “Поділ Нерухомість” нежитлові приміщення житло-офісного будинку й підземного паркінгу в Києві (орендує “Студія 1+1”); будівля заводу “Біола” у Дніпрі, що належить ТОВ “Ерлан”; літак Boeing 767-300 (власність португальської Pennylane – Comercio Internacional LDA).

Крім того, прокурор просив про арешт такої нерухомості: приналежний ТОВ “Імме” будинок у Києві по проспекту Степана Бандери, 34 площею 6 921 кв. м; приналежні ТОВ “Акватера” і ТОВ“Арлан” нежитлові будинки в Дніпрі; будинок торговельного павільйону в Одесі (належить ПАТ“Проектно-пошуковий інститут “Південмедбіосинтез”).

Довідка:

  • 18 грудня 2016 року уряд прийняв рішення про націоналізацію ПриватБанку.
     
  • В результаті аудиту з’ясувалося, що 100% корпоративного кредитного портфеля Приватбанку було видано пов’язаним особам, і фінустанова була докапіталізована на суму 116,8 млрд грн.
  • 1 липня 2017 року настав термін внесення застав по зв’язаних кредитах у Приватбанку, однак колишні бенефіціари фінустанови Ігор Коломойський і Геннадій Боголюбов не виконали свої зобов’язання.
  • У зв’язку з невиконанням зобов’язань колишніх власників “Приватбанку” влада почала процедуру примусового стягнення боргів.
  • За словами прем’єр-міністра Володимира Гройсмана, колишні акціонери можуть потрапити під кримінальну відповідальність.
Наші інтереси: 

Слідство, що стосується справ на мільярди буде довгим.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

ОЛІГАРХІЧНІ РОЗБОРКИ!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Коментарі

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

ОЛІГАРХІЧНІ РОЗБОРКИ!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!