Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Печерський суд наклав арешт на офіс "1+1", завод "Біола", Boeing Коломойського та інше

Спецтема:

Печерський районний суд Києва наклав арешт на будівлю заводу “Біола”, будівлю, яку орендує телерадіокомпанія “Студія 1+1”, а також літак Boeing у справі розкрадання коштів із Приватбанку. Про це свідчать матеріали суду.

Відповідно до судових матеріалів, посадові особи Приватбанку шляхом зловживання своїм службовим становищем протягом 2014 року заволоділи державними коштами Національного банку в сумі понад 19 млрд гривень, виділеними на рефінансування.

У рамках слідства прокурор просив суд про накладення арешту на таке майно: приналежні ТОВ“Хаджибей” земельні ділянки в Одеській області, масив “Золотий берег”; приналежні ТОВ “Поділ Нерухомість” нежитлові приміщення житло-офісного будинку й підземного паркінгу в Києві (орендує “Студія 1+1”); будівля заводу “Біола” у Дніпрі, що належить ТОВ “Ерлан”; літак Boeing 767-300 (власність португальської Pennylane – Comercio Internacional LDA).

Крім того, прокурор просив про арешт такої нерухомості: приналежний ТОВ “Імме” будинок у Києві по проспекту Степана Бандери, 34 площею 6 921 кв. м; приналежні ТОВ “Акватера” і ТОВ“Арлан” нежитлові будинки в Дніпрі; будинок торговельного павільйону в Одесі (належить ПАТ“Проектно-пошуковий інститут “Південмедбіосинтез”).

Довідка:

  • 18 грудня 2016 року уряд прийняв рішення про націоналізацію ПриватБанку.
     
  • В результаті аудиту з’ясувалося, що 100% корпоративного кредитного портфеля Приватбанку було видано пов’язаним особам, і фінустанова була докапіталізована на суму 116,8 млрд грн.
  • 1 липня 2017 року настав термін внесення застав по зв’язаних кредитах у Приватбанку, однак колишні бенефіціари фінустанови Ігор Коломойський і Геннадій Боголюбов не виконали свої зобов’язання.
  • У зв’язку з невиконанням зобов’язань колишніх власників “Приватбанку” влада почала процедуру примусового стягнення боргів.
  • За словами прем’єр-міністра Володимира Гройсмана, колишні акціонери можуть потрапити під кримінальну відповідальність.
Наші інтереси: 

Слідство, що стосується справ на мільярди буде довгим.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

ОЛІГАРХІЧНІ РОЗБОРКИ!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Коментарі

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

ОЛІГАРХІЧНІ РОЗБОРКИ!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!