Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Google представила Android 8.0 Oreo

Google офіційно випустила нову версію операційної системи для мобільних пристроїв Android 8.0 під назвою Oreo. Про це йдеться у блозі компанії.

В Android Oreo з’явився режим “картинка в картинці”, за допомогою якого можна користуватися додатком і одночасно дивитися відео або спілкуватися в чаті.

Крім того, в новій операційній системі є точки-індикатори для іконок, що сповіщують про непрочитані повідомлення. Також Google збільшила швидкість завантаження пристроїв і оптимізувала споживання енергії.

У систему додана технологія Google Play Protect, яка відстежує поведінку програм і запобігає атакам на пристрій і дані користувача.

Крім того, з’явилася функція Autofill, що дозволяє використовувати збережені в Chrome логіни та паролі для входу в додатки. 

Першими Android Oreo отримають смартфони Google Pixel, Nexus 5X/6P, планшет Pixel C і приставка Nexus Player. До кінця 2017 оновлять пристрої від Essential, General Mobile, Nokia, Huawei, HTC, Kyocera, LG, Motorola, Samsung, Sharp і Sony.

 

Наші інтереси: 

Стежимо за оновленнями.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи