Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

"Путін вчинив злочин поза російськими кордонами" , – Джеймс Меттіс

Спецтема:

Міністр оборони США Джеймс Меттіс звинуватив президента Росії у тому, що він вчинив "злочин" поза російськими кордонами, а саме, що він кинув виклик міжнародному порядку, встановленому після Другої світової війни.

Меттіс, який відвідує Європу, зробив таку заяву перед групою студентів на церемонії 70-річчя Плану Маршалла, який уможливив відбудову знищеної війною Європи.

Керівник Пентагону нагадав про агресію Росії проти України і втручання в американські президентські вибори 2016 року.

Міністр оборони США також запевнив союзників з НАТО про те, що адміністрація Трампа підтримуватиме військовий союз, незважаючи на відсутність співпраці з боку деяких членських країн.

Нагадаємо, що Палата представників Конгресу США практично одностайно проголосувала за те, щоб підтвердити прихильність Сполучених Штатів гарантіям НАТО про спільну оборону. 

Резолюція, яка "урочисто підтверджує" прихильність США до 5-ї статті Договору про НАТО, була прийнята 423 голосами "за" і 4 "проти". У документі наголошується, що "НАТО залишається основою зовнішньої політики Сполучених Штатів, спрямованою на підтримку Європи – цілісної, вільної і мирної".

 

Джерело.

Наші інтереси: 

США відверто говорять про вчинені  Кремлем злочини.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи