Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Росія штучно змінює демографічний склад анексованого Криму

Світ:

Спецтема:

Військовий потенціал, який тут постійно нарощується, може стати загрозою не лише з точки зору можливої агресії Росії на материкову частину Україну, а й з точки зору змін етнічного складу населення даного регіону. 

tuka.jpg

Георгій Тука, заступник Міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України

Заступник Міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України Георгій Тука   заявив про це 13 червня під час щорічної зустрічі з європейськими партнерами у рамках діалогу з питань прав людини між Європейським Союзом і Україною.

"Величезне питання – збільшення військового потенціалу Росії на території Криму. Росія завозить велику кількість кадрових військових. Зрозуміло, що родини переїжджають  в Крим жити разом з військовими. Переїжджають не на день і не на два. Таким чином Росія повторює кроки Радянського Союзу – штучно змінює демографічний склад цілого регіону. Це неприпустимо. Це грубе порушення міжнародного законодавства", – наголосив Тука.

Також він додав, що Росія блокує українські сайти, які надають громадянам на анексованих територіях можливість вивчати українську мову, літературу, історію, готуватись до складання іспитів в українські вищі навчальні заклади.

Раніше в ООН заявили, що Кремль порушує положення Женевської конвенції про захист цивільного населення під час війни, змушуючи мешканців анексованого Криму до військової служби у лавах РФ. На військову службу окупанти плануюють призвати до 2 400 чоловіків. 

Наші інтереси: 

РФ - агресор і окупант!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи