Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Експерт підбила підсумки підвищення мінімалки

У найближчому майбутньому працедавці не будуть підвищувати зарплатню співробітникам. Зростання зарплатні в середньому на 5-15% не вплинуло на якість життя українців.

Таку думку висловила голова експертно-аналітичного центру "HeadHunter Україна" Катерина Мащенко, пише Politeka.

За її словами, таку незначну надбавку "з'їла" інфляція. При цьому в найближчому майбутньому працедавці в Україні не збираються підвищувати зарплатню своїм працівникам. Вони воліють мотивувати не всіх працівників, а лише найбільш цінні кадри: тих, хто виконує плани і показує високу результативність праці.

За результатами опитування hh.ua лише кожен п'ятий українець заявив, що його зарплата в новому році зросла. А для 75% українців якість життя не поліпшилася.

Міністр соцполітики Андрій Рева розповів, хто в Україні отримує найбільші пенсії. Ними виявилися Герої України та льотчики-випробувачі. Вони отримують за 58 тисяч гривень.

Як відомо, В Україні є обмеження по пенсійним виплатам у 10 740 грн.

"19,2 тисяч пенсіонерів отримують більше цієї норми. З них 10-20 тисяч гривень отримує близько 18 тисяч людей і більше 20 тисяч гривень - до двох тисяч пенсіонерів. В Україні немає жодної пенсії у 100 тисяч і більше", - цитує Реву Politeka.

Він зазначив, що наявність пенсій, які перевищують 10 тисяч гривень, - це неправильно, але їхнє скасування не допоможе вирішити проблему дефіциту Пенсійного фонду.

Наші інтереси: 

Мінімальну зарплату як категорію потрібно якось по-іншому вираховувати. Держава не повинна диктувати свої умови, проводячи безглузду податкову політику.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
зарплата
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи