Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Трамп змінив склад Радбезу США

Один із найближчих радників президента США Дональда Трампа, головний стратег Білого дому Стів Беннон відтепер не входить до складу Ради національної безпеки президентської адміністрації.

stivenbennon.jpg

Стівен Беннон

Стів Беннон, колишній виконавчий директор видання Breitbart News, був введений до комітету керівників Ради національної безпеки в першій дні президентства Дональда Трампа. Цей крок викликав жорстку критику з боку деяких представників у комітетах з питань зовнішньої політики Сенату й Палати представників американського Конгресу.

Як пояснили ситуацію в Білому домі, Беннон перебував у керівництві РНБ з метою, в тому числі здійснення контролю за попереднім радником президента Майклом Флінном, та ніколи не брав участі в зустрічах.

Тепер присутність Беннона в РНБ більше не потрібна, оскільки на місце радника з питань нацбезпеки був призначений МакМастер.

Раніше в ЗМІ писали про Беннона як про "найнебезпечнішого" радника Трампа. Аналітики пов'язували антиімміграційний указ президента США саме з цим політиком, який давно відомий своїми радикальними націоналістичними та антиглобалістськими поглядами.

Наші інтереси: 

Кадрові перестановки не минучі і доцільність їх виявляється у процесі роботи. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи