Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Держпідприємство «Укрпошта» стане публічним акціонерним товариством

Світ:

«Укрпошта» остаточно буде реорганізовано у публічне акціонерне товариство 1 березня 2017 року. «Укрпошта» входить до сфери управління Міністерства інфраструктури України і є національним оператором поштового зв'язку в Україні.

Про це повідомив заступник міністра інфраструктури Юрій Лавренюк, передає «УНІАН».

«Укрпошта» розпочала корпоратизацію влітку, і 1 березня — це менше, ніж за місяць — вже буде діяти Публічне акціонерне товариство «Укрпошта» з дотриманням усіх процедур відповідно до вимог чинного законодавства», — сказав Лавренюк.

Раніше фахівці Фонду державного майна України завершили перевірку матеріалів оцінки розміру статутного капіталу в рамках процесу перетворення Міністерством інфраструктури державного підприємства «Укрпошта» в акціонерне товариство. Після перевірки підприємство готове до фінального етапу акціонування.

«Укрпошта» входить до сфери управління Міністерства інфраструктури України і є національним оператором поштового зв'язку в країні. Підприємство надає понад 50 видів послуг через 12 тис. відділень по всій Україні. Штат компанії налічує близько 76 тис. співробітників. «Укрпошта» щорічно здійснює обробку та доставку споживачам понад 240 млн поштових відправлень, 16 млн посилок і відправлень з оголошеною цінністю, 15 млн переказів, а також доставляє більш як 83 млн пенсій. У 2015 році УДППЗ «Укрпошта» одержало 53 млн грн прибутку – найкращий результат за останні 15 років. У 2014 році компанія одержала 4 млн грн збитків.

 

Наші інтереси: 

Раніше довго користувалася послугами Укрпошти, якими не завжди була задоволена. Якщо якість послуг і цінова політика покращиться, буду користуватися знову (уйду від Нової пошти).

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи