Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Укрпошта почала доставку товарів день-в-день і хоче поборотись за інтернет-магазини

Світ:

Укрпошта розпочала впровадження нової послуги з пересилання відправлень – «Прискорена пошта». Відправлення «Прискорена пошта» доставляються адресату в цей же день, за умови, якщо вони прийняті для доставки в межах міста або надійшли з інших міст до 12 год.

Відправник може адресувати відправлення як на адресу одержувача, так і на адресу будь-якого відділення поштового зв’язку (за принципом складу). Нова послуга може суттєво змінити ринок кур’єрських послуг у великих містах України. Впровадження послуги вдалось здійснити завдяки кардинальній зміні технологічних процесів приймання, оброблення, перевезення і доставки відправлень. Клієнти можуть також відстежити шлях проходження відправлення на всіх етапах пересилання завдяки наявності трекінгової системи. «Прискорена пошта» є доступною в будь-якому обласному центрі України та м. Києві. Надіслати відправлення можна як у поштових відділеннях, з переліком яких можна ознайомитись на сайті Укрпошти, так і викликавши кур’єра додому.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи