Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Пам’ятаєте, як виглядає народна дуля? - Загородній чинушам

Світ:

Поки наші чинуші своїм прикладом не покажуть, що самі вірять в те, що кажуть, годі й рот розкривати. Поки я бачу, що чинуші хочуть зробити практикою оббирання до нитки народу, а самі не платять податки. 

zahorodniy.png

Тарас Загородній

"Судячи з нахабних коментарів наших чинуш, вони дещо не зрозуміли, в якій реальності вже живуть", - пише на своїй сторінці у Фейсбук Тарас Загородній, політичний експерт, фінансовий аналітик, економіст. 

"Після е-декларацій, що продемонстрували наявність у них тонн готівки в доларах, розкривати свій рот з приводу сплати податків на людей, які ледве зводять кінці з кінцями навіть в малому бізнесі, можна тільки після власного прикладу.

Наприклад, Гройсман під камери переводить свої 1,8 млн. доларів в гривню і кладе їх в банк на 3 роки без права відкликання депозиту.

Розенко взагалі 30% своїх грошей віддає до Пенсійного фонду, за який він так переживає. Хлопець взагалі все життя на держслужбі. Гроші звідки?

Далі за списком весь Кабмін.

Поки наші чинуші своїм прикладом не покажуть, що самі вірять в те, що кажуть, годі й рот розкривати. Поки я бачу, що чинуші хочуть зробити практикою оббирання до нитки народу, а самі не платять податки. Народна дуля пам’ятаєте як виглядає?"

Нагадаю, що днями віце-прем'єр-міністр Павло Розенко після засідання уряду сказав журналістам, що 40% зайнятого населення України не платить соціальних внесків у повному обсязі, що призводить до дефіциту Пенсійного фонду і проблем у соціальному забепеченні.

Наші інтереси: 

Несправедлива держава, несправедливі податки, несправедливі пенсії. Пенсійний фонд, як бездонна діжка, працює дуже неефективно, нарахування пенсій заплутане, апарат роздутий, неефективний, корупційний. ПФ давно потрібно було або реформувати, або взагалі ліквідувати, а людям платити пенсії з держбюджета, за рахунк якого де-факто останні декілька років фінансувався ПФ. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи