Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Стартували міжнародні військові навчання "Кленова арка – 2016"

Навчання проходитимуть на Яворівському полігоні на Львівщині. Понад двісті українських, польських, литовських і канадських військовослужбовців взяли участь у відкритті міжнародних навчань "Кленова арка – 2016".

До маневрів, що триватимуть близько двох тижнів, залучений особовий склад литовсько-польсько-української бригади, а у ролі інструкторів та посередників виступають офіцери ЗС Канади.

За словами співкерівника навчань з української сторони підполковника Ігора Скибюка, навчання сприятимуть поглибленню співпраці та зміцненню відносин у військовій сфері між Україною, Польщею та Литвою.

"Розвиток подій у світі і Східній Європі засвідчив актуальність і необхідність проведення таких навчань, адже у наш час однією зі складових забезпечення національної безпеки є участь у системі колективної безпеки. Наявність підготовленої боєздатної військової складової є важливою умовою, яка здатна забезпечити дотримання міжнародного права. Ми демонструємо готовність і здатність спільно відповідати на гібридні загрози", — наголосив керівник навчання, командир 80-ї окремої десантно-штурмової бригади полковник Володимир Шворак.

 

Наші інтереси: 

Вчимося перемагати. А для цього потрібно навчитися гарно воювати. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи