Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

"Азов" презентував політичну партію "Національний корпус"

Нова політична сила наполягає на гарантії національної безпеки як основній функції держави. А Україна має стати основою Балто-Чорноморського Союзу. Головою партії одноголосно обрали командира полку "Азов" Андрія Білецького.

Громадська організація «Цивільний корпус Азов» 14 жовтня презентувала власну політичну партію «Національний корпус», повідомив кореспондент Тижня.

На з’їзді була оголошена програма партії. У статуті зазначається, що гарантія національної безпеки є основною функцією держави, український воїн – єдиний реальний гарант суверенітету та територіальної цілісності України, національний інформаційний простір має бути дієво захищений: 100-відстоткове інтернет-покриття території країни, створення національних (зокрема, державних) операторів мобільного зв’язку, відокремлення України від російської мережі передачі даних, введення нової процедури ліцензування та перегляду існуючих ліцензій ЗМІ з урахуванням безпеки та захисту національних інтересів.

Щодо відносин із РФ нова партія декларує визнання Росії державою-агресором на всіх рівнях глобальної політики та світової дипломатії, наполягає на односторонній денонсації Договору про дружбу, співробітництво і партнерство між Україною і Російською Федерацією від 1997 року.

Також у програмі декларується, що Україна має стати основою Балто-Чорноморського Союзу.

Головою партії одноголосно обрали командира полку "Азов" Андрія Білецького, першим заступником голови - Назарія Кравченка, заступником - Миколу Кравченка. Усіх чотирох затвердили строком на 4 роки.

Нагадаємо, навесні 2014 року в Бердянську під головуванням Андрія Білецького був створений батальйон (згодом - полк) "Азов", восени він увійшов до складу Національної гвардії. Пізніше активісти створили при полку громадську організацію "Цивільний корпус Азов".

Наші інтереси: 

Сигнал суспільству - "український воїн – єдиний реальний гарант суверенітету та територіальної цілісності України".

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Було б добре,щоб "Азов",ПС,"Свобода","ОУН",С14 та інші націоналістичні сили об'єдналися в один кулак.Викинули із своїх рядів зрадників і "спонсорів" заморських.Також важливою у цій справі є Брахманська складова.

Вірю в те, що розумію.

Коментарі

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Початок гарний!

Гарантія національної безпеки є основною функцією держави, український воїн – єдиний реальний гарант суверенітету та територіальної цілісності України;

Національний інформаційний простір має бути дієво захищений: 100-відстоткове інтернет-покриття території країни, створення національних (зокрема, державних) операторів мобільного зв’язку, відокремлення України від російської мережі передачі даних, введення нової процедури ліцензування та перегляду існуючих ліцензій ЗМІ з урахуванням безпеки та захисту національних інтересів.

Визнання Росії державою-агресором на всіх рівнях глобальної політики та світової дипломатії, одностороння денонсація Договору про дружбу, співробітництво і партнерство між Україною і Російською Федерацією від 1997 року.

Україна має стати основою Балто-Чорноморського Союзу!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Дай Боже, щоб у них усе вийшло! Будемо відстежувати цю тему і підтримувати правильні починання.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Було б добре,щоб "Азов",ПС,"Свобода","ОУН",С14 та інші націоналістичні сили об'єдналися в один кулак.Викинули із своїх рядів зрадників і "спонсорів" заморських.Також важливою у цій справі є Брахманська складова.

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Василь Федорiв.
0
Ще не підтримано

Ще один полiтичний "спойлер" проти ВО "СВОБОДА" на наступнi вибори. Ще один проект лiберастiв. Грошi не тхнуть....
На минулих виборах саме 2% вiдданих за так званий "ПС" не дозволили ВО "СВОБОДА" створити у ВР фракцiю.
Вони наберуть на виборах не бiльше ДВОХ вiдсоткiв.
Гуртуватися треба навкола найсильнiшого на вiдповiдному полiтичному сегментi. ВО "СВОБОДА" найсильнiша.
У цього новоутворення нема й не буде головного - СТРУКТУРИ.

Хай Буде!