Зображення користувача Миро Продум.
Миро Продум
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Однокурсник Путіна розкрив плани Росії на Трампа

Категорія:

Спецтема:

Москва розраховує на те, що кандидат від республіканців Дональд Трамп у разі перемоги на американських виборах президента внесе в політичне життя США нескінченний хаос.

160830putintramp.jpg

Путін і Трамп (гумористичний колаж)
Путін і Трамп (гумористичний колаж)

Про це розповів колишній радянський розвідник і однокурсник президента Росії з Інституту імені Андропова, а зараз американський фінансовий аналітик Юрій Швець в інтерв’ю Радіо Свобода.

– Зовні це виглядає так: Трамп добре відгукнувся про Путіна, а той слабкий до лестощів і відповів тим же. Однак у відношення Кремля до Трампа закладений глибокий розрахунок: він виходить з припущення, що в разі обрання Трампа США зануряться в стан перманентної нестабільності. Почнуться нескінченні битви президента з Конгресом і навпаки. Трамп, за розрахунками Кремля, внесе в політичне життя Америки нескінченний хаос, і це буде на руку Росії, – поділився своєю думкою Юрій Швець.

Наші інтереси: 

Досліджуємо методи гібридної війни.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи