Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Помер американський філософ, соціолог, футуролог Елвін Тоффлер

Категорія:

Один з авторів концепції постіндустріального суспільства, автор книг "Шок майбутнього" (1970), "Третя хвиля" (1980) помер у своєму будинку пізно ввечері 27 червня, у віці 87 років. Інформацію про його смерть підтвердила консалтингова фірма Toffler Associates.

 

160630toffler.jpg

Елвін Тоффлер (англ. Alvin Toffler 4.10. 1928 – 27.06. 2016) — американський письменник, соціолог та футуролог.
Елвін Тоффлер (англ. Alvin Toffler 4.10. 1928 – 27.06. 2016) — американський письменник, соціолог та футуролог.

Про це повідомляє Bloomberg.

Народився він у Нью-Йорку в 1928 році. З 1965p. працював лектором в американських університетах (Корнельський університет та Нова школа соціальних досліджень), брав участь у діяльності Фонду імені Рассела Сейджа та Інституту вивчення майбутнього.

В 1968—1983 pоках Тоффлер постійно запрошувався як експерт і консультант із проблем стратегічного розвитку до найбільших американських корпорацій — фонд Рокфеллера, IBM, AT&T та ін.

У своїх роботах Тоффлер констатує наявність кризових явищ в індустріальній системі, які пов'язано з тим, що індустріальний світ вступає в нову стадію історичного розвитку, котра вже не піддається законам індустріалізму. Просування до «нового суспільства» відбувається в процесі розвитку постіндустріальної цивілізації.

 

Наші інтереси: 

Пам'ятаймо розумних людей та їхні ідеї, які змінять світ! 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи