Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Сенатор, яка казала Порошенку, що боротьба з корупцією починається з нього, не бачить прогресу

Спецтема:

Побороти корупцію та реформувати судову систему – такими є першочергові завдання для новообраного прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана, - вважає американська сенаторка від Демократичної партії Джін Шагін.

16041601.jpg

Джін Шагін, сенатор-демократ від штату Нью-Гемпшир.

«Продовжувати реформи щодо верховенства права, судової системи, боротися з корупцією, яка стосується щоденного життя людей. Поки ситуація з корупцією не зміниться, пересічні українці не побачать різниці і не будуть задоволені», - сказала Джін Шагін в інтерв’ю «Голосу Америки».

Джін Шагін була одним із підписантів листа американських сенаторів до президента Порошенка із занепокоєнням через політичну кризу в Україні, після звільнення міністра економіки Айвараса Абромавичуса. У жовтні минулого року, коли вона приїжджала до Києва, Шагін закликала тоді країни посилити фінансову підтримку для України. Тепер сенаторка звучить значно обережніше.  

«Коли я відвідувала Україну, нам українські лідери казали, що ми бачимо справжню зацікавленість у тому, щоб змінити життя людей після революції на Майдані, щоб побороти корупцію, бажання покращити щоденне життя людей. То ж це те, на мою думку, над чим мають продовжувати працювати президент та прем’єр. Насправді, вони не на багато просунулись у питанні боротьби з корупцією, щоб задовольнити потреби пересічних громадян України», - сказала сенаторка від штату Нью-Гемпшир.

Коментуючи війну з Росією, Джін Шагін звернула увагу, що росіяни не лише відмовляються виконувати Мінські угоди, а й перешкоджають Україні їх виконувати.   

«Європа повинна продовжити санкції проти Росії, вони (росіяни) абсолютно не слідували зобов’язанням, які взяли, підписавши Мінськ-2. Вони не виконують Мінськ не лише у питанні, що Росія повинна робити, але також перешкоджають Україні виконувати деякі речі, які українці мають зробити. Ми і весь Захід повинні продовжувати тиснути, поки Росія не виконає угоди», - зазначив сенаторка.

Наші інтереси: 

Якби не американці, які постійно нагадують про необхідність реформ і шантажують ненаданням фінансової допомоги, наша владна верхівка взагалі б нічого не робила. За два роки вона і так не зробила того, що потрібно було зробити. Але американці за цим стежать. Методично і послідовно вони "додавлять" і примусять владних паразитів України хоч якось робити зміни.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Олександр Миколайович.
0
Ще не підтримано

Ну, й бо з тим, що вона не бачить. Головне, що ми знаємо: "КОРУПЦІЯ В УКРАЇНІ ТА ШЛЯХИ ЇЇ ПОДОЛАННЯ " - http://politiko.ua/blogpost131117

Коментарі

Зображення користувача Олександр Миколайович.
0
Ще не підтримано

Ну, й бо з тим, що вона не бачить. Головне, що ми знаємо: "КОРУПЦІЯ В УКРАЇНІ ТА ШЛЯХИ ЇЇ ПОДОЛАННЯ " - http://politiko.ua/blogpost131117