Зображення користувача Миро Продум.
Миро Продум
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У 2016 році на ринку України з'явиться нова велика мережа електрозаправних станцій

Категорія:

Передумов до буму продажів електромобілів наступного року відразу декілька. По-перше, скасовано ввізне мито на електромобілі (раніше було на рівні 10%). По-друге, скасовано додатковий імпортний збір у 5%. Все це призведе до помітного здешевлення електромобілів на українському ринку і їх популяризації. Експерти прогнозують, що, приміром, один оператор, фірма EcoCars, зможе наступного року реалізувати 150-200 електромобілів.

Все це призведе до необхідності збільшення кількості зарядок для електромобілів. Тому вже зараз на ринку поступово з’являються компанії, яким цікаво розвивати «електро-інфраструктуру» в Україні. Як приклад, нова комапнія «ТОКА». 

У планах компанії - до середини 2016 року встановити мережу з 25-30 заправок у Києві, 15 – в Одесі, 5 – у Львові. А до кінця 2016 року власники електромобілів зможуть вільно подорожувати з Києва до Одеси чи Львова завдяки розміщенню більш ефективних станцій експрес-зарядки на трасі, що дозволяють повністю зарядити батарею всього за 30 хвилин. 

Загалом, національна мережа зарядних станцій «ТОКА» нещодавно відкрила третю універсальну станцію для зарядки електромобілів у Києві біля супермаркета МЕТРО на пр-ті П. Григоренка, 43. У планах компанії вже до середини наступного року довести кількість пунктів зарядки до 50, що дозволить стати компанії найбільшим оператором на ринку електрозарядних станцій в Україні.

Крім того, клієнти самостійно зможуть впливати на географію розповсюдження мережі - на сайті найближчим часом стане доступне спеціальне опитування, в якому кожен потенційний користувач зможе проголосувати за певне місце появи майбутніх заправних станцій. 

До 1 червня 2016 всі станції в мережі «ТОКА» для всіх клієнтів компанії будуть абсолютно безкоштовними. Для цього кожен бажаючий має зареєструватися на сайті, або прийти в офіс компанії, заповнити анкету і безкоштовно отримати карту доступу.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи