Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

“Болото” Мінооборони зробить все, щоб не було нічого нового

Вже купа народу - і військового, і цивільного - говорить про необхідність дати під зад замшілим кадрам в армійському керівництві, котрі все ще живуть у своєму затишному віртуальному старому світі. Але, схоже, що ані Президент, ані міністр оборони цього не розуміють. Ось ще історія “в тему”.

Полковник-десантник, ветеран Афгану, професійний військовий, вже рік воює в АТО. Створив з нуля батальйон, якій і повів у бій. І по цей час його очолює. І ще штрих до портрету: до війни у вільний час примудрився написати кілька військово-пригодницьких книжок.

Так от. Після шпиталю він подає документи на конкурс на заміщення вакантної посади керівника гуманітарного інституту військового університету. Що тут почалось! Замшілі кадри відчули загрозу! Об’єднались навколо спільної задачі: не допустити чужака-практика в свій тихий рай. Головний аргумент, чому не можна таку людину пускати до гуманітарного інституту: “А де ваші наукові роботи за 2014-2015 роки?”

Панове, ви що, з дубу впали?!! Його науково-практична робота за 2014-15 роки — створення нового батальйону і командування ним у реальних бойових діях. Ви можете навчити майбутніх офіцерів, як повести за собою сотні людей, які готові разом з вами піти на смерть? Ви про це тільки в книжках читали? А він реально може! Що й довів практично!

У п’ятницю буде засідання вченої ради інституту. Щось мені підказує, що “болото” зробить все, щоб у цьому інституті не з’явилось нічого нового.

І щоб ви знали, про кого йде мова, ось його недавнє інтерв'ю.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Юрій Зволейко.
0
Ще не підтримано

Коментарі

Зображення користувача Юрій Зволейко.
0
Ще не підтримано