Зображення користувача Миро Продум.
Миро Продум
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Захистом українських військових літаків займеться армія США

Спецтема:

США розглядають питання щодо обсягів матеріально-технічної допомоги для авіації та особового складу авіаційних частин української армії. Про це повідомив аташе з питань оборони при Посольстві США в Україні полковник Джозеф Хікокс, йдеться у повідомленні Міністерства оборони України.

Як повідомляється, у Вінниці відбулась робоча зустріч представників Командування Повітряних Сил ЗС України з військовою делегацією командування військово-повітряних сил Збройних сил США в Європі та офісу Аташе з питань оборони при Посольстві США в Україні.

В рамках зустрічі пройшов брифінг, під час якого сторони обговорили ряд питань, зокрема, обмін досвідом в застосуванні авіації, визначення обсягів матеріально-технічної допомоги з боку Збройних сил США.

Як зазначив Хікокс, на даний час у процесі розгляду перебуває питання щодо обсягів матеріально-технічної допомоги для особового складу авіаційних частин.

"Коли мені стало відомо, що військові літальні апарати потребують відповідних засобів, які б забезпечували їх ефективний захист від ворожих систем протиповітряної оборони, я відразу проінформував про це керівництво командування військово-повітряних сил Збройних сил США в Європі. Саме тому в складі делегації знаходяться його представники. Разом із ними ми будимо робити перші кроки, щоб визначити потреби українських військових авіаторів", — наголосив він.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
США
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи