Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Співробітник ФСБ перейшов на бік України і хоче взяти участь в АТО

Він сказав, що не може миритися з антинародним путінським режимом. Він проходив службу на території Дагестану і власними очима бачив, як путінська система роками підтримує там зону напруженості.

Офіцер Федеральної служби безпеки Росії Ілля Богданов перейшов на бік сил АТО і готовий допомогати у боротьбі з терористами.

Відеозвернення офіцера оприлюднив депутат Верховної Ради, керівник інформаційного управління Національної гвардії Юрій Стець.

"Я не міг більше дивитися на брехню російських ЗМІ про події в Україні. Я залишив все і приїхав сюди простим добровольцем, щоб надати посильну допомогу своїми діями, своїм досвідом для припинення тієї громадянської війни, яку на східній Україні розв'язав антинародний путінський режим. Я залишив усе, щоб стати простим добровольцем і стояти пліч-о-пліч з братнім народом, по-справжньому допомогати, не словом, а ділом", - сказав Ілля Богданов.

Росіянин сказав, що проходив службу на території Дагестану і власними очима бачив, як путінська система роками підтримує там зону напруженості, а тепер з подачі цього режиму громадянська війна перекинулася на слов'янську землю. Богданов заявив, що хоче боротися з терористами в рядах української армії, щоб війна на Сході України скоріше закінчилася.

Юрій Стець додав, що, за словами співробітника ФСБ, він не один в Росії - там багато офіцерів, які не підтримують рішення Путіна про війну з Україною і мають намір перейти на бік сил АТО в боротьбі з сепаратистами.

"Очевидно, що останні події істотно вплинули на оцінку дій президента Росії, в тому числі людьми, які працюють в ФСБ", - сказав Стець, вочевидь, маючи на увазі падіння "Боїнгу", збитого на Донбасі. Керівник інформаційного управління Національної гвардії зазначив, що Богданов є держінспектором з контролю і охорони морських ресурсів управління прикордонних військ ФСБ Росії, яке дислокується у Владивостоці. Його документи перевірені і є справжніми. На даний момент співробітник ФСБ знаходиться в Києві, його сім'я захована, щоб уникнути помсти з боку спецслужб Росії.

 


 

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Андрій Гончаренко.
0
Ще не підтримано

Ти ба як аґентуру натаскали. Вже й кажуть "в Україну".

Зірковий корабель серед зірок золотистих надає Землі і Людям стрімке спонукання до руху.

Коментарі

Зображення користувача Андрій Гончаренко.
0
Ще не підтримано

Ти ба як аґентуру натаскали. Вже й кажуть "в Україну".

Зірковий корабель серед зірок золотистих надає Землі і Людям стрімке спонукання до руху.

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

І мені так здається, що це реалізація "плану В" Путіна - внедрити глибоко в Україну своїх агентів ФСБ.
І схоже це на той самий випадок у Запоріжжі, коли тих покидьків суддя намагався спровадити в зону АТО, але не для того, щоб вони очистилися від скверни і стали кращими, а щоб "обілитися/причаститися" слави справжніх воїнів-захисників - просто відсидять десь в тепленькому місці а потім з пихою, що "я був в зоні АТО" будуть паскудити далі на тих же (чи вищих) посадах.
Так і тут з цим ФСБшником скоріше всього є - "очиститься" в АТО і стане "своїм для чужих"... ще одного Р.Яри отримаємо?... Ух-х-х! :-(.

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

А я вірю в чисті наміри цього росіянина. Нашим не просто було заховати його родину аж у Владивостоці. Далі побачимо, що буде.

Зображення користувача Вакула Коваль.
0
Ще не підтримано

І я вірю, але до важливих справ його не можна допускати. Сталін би його "шльопнув" та й годі.
До речі, набагато легше бути героєм, коли в тебе є крута "криша". Це я про агентів.

VAKULA