Зображення користувача Миро Продум.
Миро Продум
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Тимчасовий уряд вирішив скоротити чисельність населення України: нова вакцина

Категорія:

Світ:

Україна закупила 40 мільйонів доз вакцини Гардасил. Для скорочення населення обраний найбільш варварський і дикий метод, який б'є по найважливішому - по дітям! Адже навіщо вбивати мільйони людей, коли можна просто перешкодити їм народитися? Тільки факти. Висновки кожна розумна людина має зробити сама.

Факт перший: Україна закупила 40 мільйонів доз вакцини Гардасил від ВПЛ (вірусу папіломи людини), офіційне призначення цього щеплення - профілактика раку шийки матки, причому вартість цього контракту - таємниця за сімома печатками.

Факт другий: Дирекції Київських шкіл довели до всіх батьків, що згідно із вказівками начальника управління охорони материнства, дитинства та санаторного забезпечення МОЗ Альони Терещенко з метою реалізації статті 15 закону України "Про захист населення від інфекційних хвороб" , в Київських школах розпочато вакцинацію дівчат. Красивий і благородний вчинок ? Як би не так!

Факт третій: Ця вакцина не тільки не пройшла повного циклу медичних випробувань (перші дівчата, яких прищепили ГАРДАСІЛОМ, увійдуть у дітородний вік тільки через 5 років), але й має дуже погану репутацію в середовищі професійних медиків.

Факт четвертий: Вакцинація цим щепленням заборонена в США (причому заборонена в так званих «білих» штатах і, навпаки, практикується в тих штатах, де надлишок мексиканців, латиносів і іншого наброду). У Японії Міністерство охорони здоров'я, праці і добробуту 14.06.2013 р. відкликало рекомендації з вакцинації дівчаток проти ВПЛ. Рішення було прийнято у зв'язку з численними скаргами на негативні побічні ефекти від застосування вакцини Гардасил. Також вона заборонена в Індії та Франції. Крім того, заборона цього щеплення зараз обговорюється в Німеччині.

Факт п'ятий: Всесвітня організація охорони здоров'я заявляє, що ймовірність серйозної побічної реакції, прогнозована системою VAERS (Система повідомлень про несприятливі ефекти щеплень), в 2,5 рази вища, ніж рівень смертності від раку шийки матки. Як похмуро жартують лікарі, якщо ви помрете від щеплення - рак матки вам точно не загрожує.

Факт шостий: Побічні ефекти від щеплення теж змушують вжахнутися будь-яку нормальну людину: відомо як мінімум про 41 випадок розвитку раку шийки матки саме внаслідок щеплення.

Факт сьомий: У порівнянні з іншими вакцинами Гадрасіл значно частіше дає посилення ускладнень при ревакцинації, тобто кожна наступна доза переноситься набагато гірше і з важчими наслідками, ніж попередня, а для повного курсу вимагають повторювати щеплення тричі.

Факт восьмий: На сайті «Правда про Гардасил» зібрані реальні історії дівчат, які були покалічені або убиті цим щепленням. Подивіться на фотографії усміхнених і щасливих дівчат, сповнених надій на майбутнє. Всі ці фото зроблені до того, як ці дівчатка отримали щеплення проти раку шийки матки вакциною «Гардасил». Сьогодні багатьох з них вже нема в живих - вони померли від щеплення. Інші - покалічені цим щепленням, стали інвалідами. Про історії цих дівчаток, яких стали називати гардасиловими дівчатами, розповідають їх матері і вони самі. Почитайте їх сповнені горя і відчаю листи! 

 

 

1. Вакцина Гардасил : що б не говорили лікарі, не прищеплюйте своїх дітей.

2. Дитину без щеплень можуть не допустити до навчання , - МОЗ

3. ЧИТАЄМО ВСІ! Щеплення від ВПЛ (Гардасил і Церварікс) забороняються в Індії та Франції.

Ось деякі з документів міністерства охорони здоров'я України :
- http://www.moz.gov.ua/docfiles/lzn-ip2014-02-13.pdf
- http://www.moz.gov.ua/docfiles/dod240_2014.pdf

Статті про Гардасил: 

Вакцина против вируса папилломы человека: разоблачение грандиозного обмана
Обман с вакциной от рака шейки матки
Моя история с гардасилом
Гардасил без трусов
Не подвергайте этому вашу дочь — несмотря на то, что говорит ваш врач
Медицинский журнал открыто ставит вопрос о научной и этической стороне вакцинации
Загрязнение гардасила: европейское агентство действует, американское — бездействует
Гардасил убил яичники девушки: это следовало предвидеть
Горячие новости: следы гардасила обнаружены в посмертных образцах
Гардасил: когда плацебо — это не плацебо, Гардасил: божий дар женщине, ВПЧ-вирусы и инфекции: суть дела, О значении ранее имевшегося контакта с ВПЧ, Гардасил: стоит ли верить результатам?, Производитель гардасила отрицает очевидное?, Золотой гусь по имени гардасил (главы из книги Питера и Хилари Батлер "Укол за уколом", 2008)

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Так воно і є.

Коментарі

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Так воно і є.