Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Свято Сонячного прапора відтепер святкуватимемо 22 березня - на Арійський Новий рік (фото, відео)

Категорія:

22 березня 2014 року кияни різного віку, різних світоглядних та життєвих поглядів, але зі спільним переконанням необхідності повернути Україні її справжній, жовто-блакитний прапор, започаткували Свято Сонячного прапора. Вони зібралися біля пам'ятника Григорію Сковороді, що на Контрактовій площі у Києві. 

Люди прийшли з великими жовто-блакитними прапорами. Дітям роздавали маленькі жовто-блакитні прапори, жовті повітряні кульки.

Біля пам'ятника провели невеличкий мітинг. Виступив активіст громадського руху "Поверни прапор" Олександр Зайченко і письменник Ігор Каганець.

Потім ініціатори Свята Сонячного прапору пройшли по Києву урочистою ходою, зупиняючись біля важливих пам'ятників. Першою зупинкою був пам'ятник Гетьману Сагайдачному. 

Піднявшись Андріївським узвозом до місця, де була Десятинна церква, зробили другу зупинку. Виступила Валентина Колечко, психолог, письменниця, представник об'єднання "Коло Любовi". Вона, зокрема, відзначила, що нова українська держава потребує нових свят. Вже не можна святкувати 8 березня і 1 травня. Потрібно створювати свої нові свята!

Потім учасники провели колективну молитву-медитацiю у колі пiд проводом Олени Мулик, засновниці проекту "Усвiдомлена Краса". 

 

А це - остання зупинка. Пам'ятник Михайлові Грушевському. І це - не випадково. Він був одним з творців Української Народної Республіки у 1917 році. А 22 березня 1918 року УНР офіційно затвердила свій прапор, який був саме жовто-блакитний, а не синьо-жовтий, який ми маємо сьогодні. 

До учасників акції приєднався відомий український співак і громадський діяч Олег Михайлюта (він же ж Фагот) з гурту "Танок на майдані Конго". 

А ось - короткий відеорепортаж: 

 

Наші інтереси: 

Відновлюємо арійську символіку, творимо нові свята!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Віктор Макаренко.
0
Ще не підтримано

Супер!
Дякую за оперативний звіт з події!

Коментарі

Зображення користувача Віктор Макаренко.
0
Ще не підтримано

Супер!
Дякую за оперативний звіт з події!

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Акція дуже вчасна, але кількість учасників є мізерно малою щоб хоч хтось її почув. Яка реакція влади? Я колись звертався до керівництва Свободи з такою пропозицією. Вони ніби не проти, але кажуть що в даний момент це недоцільно і не на часі. То хто тоді взагалі з владних структур це підтримає? Будьмо реалістами. Треба звертатися до людей які можуть підготувати такий законопроект і проштовхнути його через Верховну Раду.

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Дякую, Оленко! Біля 2 десятків НОВИХ прапорів - це успіх для столиці. Це вихід до киян і НОВИМ світоглядом. Має бути перезаснована Українська Держава. Для неї має бути НОВИЙ прапор. Це повинна усвідомити більшість українців. Тому "проштовхувати" це не треба. НОВИЙ прапор - це частина арійського світогляду. А перехід на НОВИЙ світогляд - це досить тривалий час. Те, що для нас є самозрозумілим, для більшості одурманених досі виглядає чимось диким. Але час ПРОСВІТЛЕННЯ таки настане. хай буде!

Зображення користувача Петро Підкова.
0
Ще не підтримано

Коли хода з прапорами займе всю Володимирівську, тоді й парламент зверне увагу.
Поки маємо спокійно та впевнено тлумачити причини та наслідки процесу ПОВЕРНЕННЯ нашого прапору.
Хай Буде!

Підкуємось браття, знаннями вишніми!

Зображення користувача Оксана Лутчин.
0
Ще не підтримано

Молодці!!!
Cв`ято Сонячного прапора відтепер святкуватиметься 22 березня - Cв`ято Сонячного прапора відтепер святкуватимемо 22 березня.
Сонячного прапору - Сонячного прапора!
Дякую!

Творімо разом мову Сенсар!

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Дорогі друзі! Я скажу те, що зовсім не сподобається і прошу усміхатись... Не вчимось творити нове,а все щось лагодимо, перешиваємо. Перевертання прапора це застаріла ідея, дуже обережна і добра для часу затишшя. Зараз настав час сміливості, рішучості, привертання уваги, шоку, подання чогось нового, а ми копаємося в минулій історії. Це також не значить, що там був правильний вибір, і там помилялись. Для мене перевертання прапора ніц не дає, там нема пояснень. Деколи Бог нам хоче допомогти, але ми вільні робити свій вибір. Думка, - якби до тих перевернених прапорів добавили хоч наполовину малинові, тоді багато би людей звернули увагу. "Арії йдуть за вогнем"- така підказка була, можна і не вірити. І залишити трисуття, не треба хреста на прапорі- так відразу ж розуміється Держава Україна.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!