Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Балога: Влада готувала силовий сценарій на Майдані з 24 листопада

Спецтема:

Народний депутат виклав в соціальній мережі фотографії документів СБУ.

Позафракційний народний депутат , екс-голова Адміністрації президента Віктор Балога заявляє, що влада з перших днів Евромайдана готувалася до застосування силового сценарію, аж до кровопролиття. Про це політик написав на своїй сторінці Facebook, підкріпивши свої слова фотографіями документів СБУ.

Згідно з документами за підписом Начальника головного управління СБУ, з 24 листопада українські спецслужби перебували в стані підвищеної готовності відображати терористичні атаки.

" Зверніть увагу, ще 24 листопада, на третій день Майдану, коли на вулиці стояла всього-навсього група громадських активістів, які зібралися через соціальні мережі, СБУ вже приводила в бойову готовність всю силову вертикаль, у всіх регіонах України. Аналогічна вказівка ​​надійшла і в напередодні кривавої бійні зі студентами. і третій документ - датоване 10 грудня. У цьому листі рівень терористичної загрози характеризують як "потенційного" ​​і продовжують її дію до 31 грудня 2013 року, - пише Віктор Балога.

ФОТО ДОКУМЕНТІВ


В тему:

Зомбі-апокаліпсис у Києві...

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи