Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

60-річна жінка застрелила двох підлітків, що зіграли з нею в гру «Нокаут»

Світ:

Поліція все ще намагається зібрати воєдино крупиці подій, що відбулися в понеділок ввечері, 18 листопада, коли 60-річна жінка стріляла по натовпу підлітків, що напали на неї. Двох вона підстрелила і вони пізніше померли.

Бойла Монтгомері (Beulah Montgomery) купила лотерейні квитки і йшла додому, коли до неї підійшла група з семи підлітків. Жінка спочатку подумала, що вони хочуть вкрасти її сумочку, але замість цього один з підлітків її вдарив, а другий намагався зробити те ж саме, розповідає Awfbase.

"Все, що я відчувала, так це біль. І я сказала собі, що я дожила до 60 років і хочу дожити хоча б до 61-го", - згадує потерпіла. "Тоді я почала молитися і попросила Господа, щоб він направив мої руки". Монтгомері засунула руку в сумочку, дістала звідти пістолет і почала стріляти в групу хуліганів, які напали на неї. Монтгомері вистрілила 5 разів, потрапивши одному з підлітків в груди, а іншому в живіт. Обидва пізніше померли від вогнепальних поранень. Решта покидьків розбіглися.

Бойла, яка є членом місцевої народної дружини («neighborhood watch»), каже, що завжди носить зброю з собою з тих пір, як її пограбували. "Це ганьба, що не можна пройтися по своєму району без того, щоб на тебе напали чи з тобою жорстоко обійшлися. Я купила зброю в надії ніколи її не використовувати, але я рада бути живою серед живих".

Поліція затримала Монтгомері, але потім її відпустили. Ніяких звинувачень їй поки не пред'явлено.

Це лише одна з історій в ряді інших схожих випадків, пов'язаних з жорстокою вуличної грою "Нокаут" (інша назва - "Вируби білого!"), яка швидко розповсюджується серед чорношкірих підлітків по всій Америці. Суть "гри" в тому, що хулігани наближаються до  перехожих, які нічого не підозрюють, і заради забави намагаються нокаутувати їх з одного удару. Жертвами виродки вибирають самих різних людей, незважаючи на стать і вік. Так, наприклад, в Бруклінському Мідвуд вони напали на 78-річну жінку, у Вашингтоні ударом в обличчя збили з велосипеда 34-річну жінку, а в Піттсбурзі їхньою жертвою став 20 -річний учитель. У Нью-Джерсі гра закінчилася смертю 46-річного чоловіка.

В публікації не говориться (але слід!) про те, що жертвою має бути неодмінно біла людина. Також "гра" полягає в тому, щоб нокатувати жертву з одного удару. Цікаво, який би вий піднявся, якби "гравцями" були білі підлітки, а жертвами - чорні. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Гра "Вируби білого", що так полюбилася американським неграм, може вийти на наступний рівень під назвою "Застрели агресивного чорного").

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Коментарі

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Гра "Вируби білого", що так полюбилася американським неграм, може вийти на наступний рівень під назвою "Застрели агресивного чорного").

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!