Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

60-річна жінка застрелила двох підлітків, що зіграли з нею в гру «Нокаут»

Світ:

Поліція все ще намагається зібрати воєдино крупиці подій, що відбулися в понеділок ввечері, 18 листопада, коли 60-річна жінка стріляла по натовпу підлітків, що напали на неї. Двох вона підстрелила і вони пізніше померли.

Бойла Монтгомері (Beulah Montgomery) купила лотерейні квитки і йшла додому, коли до неї підійшла група з семи підлітків. Жінка спочатку подумала, що вони хочуть вкрасти її сумочку, але замість цього один з підлітків її вдарив, а другий намагався зробити те ж саме, розповідає Awfbase.

"Все, що я відчувала, так це біль. І я сказала собі, що я дожила до 60 років і хочу дожити хоча б до 61-го", - згадує потерпіла. "Тоді я почала молитися і попросила Господа, щоб він направив мої руки". Монтгомері засунула руку в сумочку, дістала звідти пістолет і почала стріляти в групу хуліганів, які напали на неї. Монтгомері вистрілила 5 разів, потрапивши одному з підлітків в груди, а іншому в живіт. Обидва пізніше померли від вогнепальних поранень. Решта покидьків розбіглися.

Бойла, яка є членом місцевої народної дружини («neighborhood watch»), каже, що завжди носить зброю з собою з тих пір, як її пограбували. "Це ганьба, що не можна пройтися по своєму району без того, щоб на тебе напали чи з тобою жорстоко обійшлися. Я купила зброю в надії ніколи її не використовувати, але я рада бути живою серед живих".

Поліція затримала Монтгомері, але потім її відпустили. Ніяких звинувачень їй поки не пред'явлено.

Це лише одна з історій в ряді інших схожих випадків, пов'язаних з жорстокою вуличної грою "Нокаут" (інша назва - "Вируби білого!"), яка швидко розповсюджується серед чорношкірих підлітків по всій Америці. Суть "гри" в тому, що хулігани наближаються до  перехожих, які нічого не підозрюють, і заради забави намагаються нокаутувати їх з одного удару. Жертвами виродки вибирають самих різних людей, незважаючи на стать і вік. Так, наприклад, в Бруклінському Мідвуд вони напали на 78-річну жінку, у Вашингтоні ударом в обличчя збили з велосипеда 34-річну жінку, а в Піттсбурзі їхньою жертвою став 20 -річний учитель. У Нью-Джерсі гра закінчилася смертю 46-річного чоловіка.

В публікації не говориться (але слід!) про те, що жертвою має бути неодмінно біла людина. Також "гра" полягає в тому, щоб нокатувати жертву з одного удару. Цікаво, який би вий піднявся, якби "гравцями" були білі підлітки, а жертвами - чорні. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Гра "Вируби білого", що так полюбилася американським неграм, може вийти на наступний рівень під назвою "Застрели агресивного чорного").

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Коментарі

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Гра "Вируби білого", що так полюбилася американським неграм, може вийти на наступний рівень під назвою "Застрели агресивного чорного").

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!