Зображення користувача Гість.
Гість (не перевірено)
  • Відвідувань: 10
  • Переглядів: 10

Цікаві факти

Потрібно вибрати нового світового лідера, і Ваш голос - вирішальний...

Якби Ви зустріли вагітну жінку, у якої вже 8 дітей, з них троє глухих, двоє сліпих, один розумово відсталий, а сама жінка хвора на сифіліс - Ви б порадили їй зробити аборт?

Перш ніж відповісти на це питання, прочитайте ще одне ...

Потрібно вибрати нового світового лідера, і Ваш голос - вирішальний.

Ось інформація про 3-х кандидатах:

Кандидат1: спілкується з нечистими на руку політиками, радиться з астрологами, у нього дві дружини, курить без зупинки і випиває 8-10 келихів мартіні на день.

Кандидат 2: двічі виганяли з посади, спить до полудня, балувався опіумом в коледжі, випиває близько літра віскі щовечора.

Кандидат 3: має військові нагороди, вегетаріанець, не курить, п'є зрідка пиво і ніколи не зраджував дружині.

Кого з трьох Ви оберете?

Перший кандидат: Франклін Д. Рузвельт.
Другий кандидат: Уїнстон Черчілль.
Третій кандидат: Адольф Гітлер.

І, до речі, щодо аборту: якщо Ваша відповідь «так», то Ви тільки що вбили Бетховена.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

++

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Коментарі

Зображення користувача Улько Коломийський.
0
Ще не підтримано

Хто ще, крім мене вбив Бетховена ?

Зображення користувача Воїн Світло.
0
Ще не підтримано

Я.

Пройти будь-яке випробування - піти на випробування. Це неминуче.

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Вибрав би вегетаріанця.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Доктор Смалець.
0
Ще не підтримано

Слушно. М'ясо дороге, тож зекономимо народні гроші на його утриманні.

Зображення користувача Доктор Смалець.
0
Ще не підтримано

Це маніпулятивний тест. Запитання сформульовані таким чином, щоб опитуваному нав'язати потрібний варіант відповіді.
?Пам'ятаєте Фаїну Ранєвскую у старому радянському кінофільмі "Подкидыш"? "Девочка, ты хочешь поехать на дачу или чтобы тебе оторвали голову?"

Почнемо з того, що аборт на будь-якому терміні вагітності є актом ліквідації людського життя, яке почало зароджуватись. Тобто, вбивством. Можна знайти собі безліч дуже вагомих аргументів і виправдань, але якщо ви це вже зробили, то вам доведеться з цим жити...
Але приплітати сюди Бетховена в якості аргумента мені здається недоречним. Якби його матері зробили аборт, у Всесвіті нічого б суттєво не змінилось, на мою думку. Просто Бетховен народився б у іншій сім'ї і мав би інше прізвище та іншу зовнішність. Все одно, хтось би створив і Місячну сонату і Дев'яту симфонію.

Другий тест виглядає досить анекдотично. Якщо ви такий розумний, що вам доручили одноосібно вибрати світового лідера, це означає, що ви і повинні стати тим самим світовим лідером :-)).
Якщо підійти більш системно, то вибори слід провести у три етапи.
1. Спочатку громадою скласти список розумних людей (їх насправді не так уже й багато).
2. З'ясувати, хто з них має бажання стати світовим лідером і відібрати до вирішального туру тих, що не хочуть.
3. Детально перевірити їхні моральні якості і фізичні кондиції та зобов'язати найдостойнішого приступити до виконання обов'язків, завбачливо взявши в заручники його сім'ю на весь визначений термін правління.

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

++

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Петро Підкова.
0
Ще не підтримано

))))
+

Підкуємось браття, знаннями вишніми!

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Вибір компетентний тільки тоді, коли виборці особисто знайомі зі своїм обранцем завдяки спільній продуктивній праці.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Оксана Лутчин.
0
Ще не підтримано

Стосовно фактів: аборт у будь-якому випадку — це вбивство,
Зауваги:
“Якби Ви зустріли вагітну жінку, у якої вже 8 дітей, з них троє глухих, двоє сліпих, один розумово відсталий, а сама жінка хвора на сифіліс - Ви б порадили їй зробити аборт?- кби Ви зустріли вагітну жінку, у якої вже 8 дітей, з них троє глухих, двоє сліпих, один розумово відсталий, а сама жінка хвора на сифіліс - Ви б порадили їй зробити аборт?
“про 3-х кандидатах” - про 3-х кандидатів.
“балувався” - українською бавився.
“випиває близько літра” - випиває близько літри.

Творімо разом мову Сенсар!

Зображення користувача Все Випадково.
0
Ще не підтримано

Тут автор робить тата дурним. Чим поганий Гітлер? Мій батько народився до війни і дитинство пройшло в війну. Прийшли німці, ніхто не крав, порядок, бартер між німцями і населенням, Німці в селі в кожнім дворі заставили викопати захистну споруду (було як по книжці з ЦО - запас води, їжі, і т. д.).Квартирували по дворах. Те про що розказують у фільмах і книжках - брехня. Жінки німцям завжди виносили глек молока, картоплі, німці давали якись пайок. Ну бувало прийдуть, зіпруть якусь курку, пожаліються люди офіцерові, а офіцер пообіцяє розібратись, ну правда за курку можна було забути, Чи буде офіцер своїх здавати, теж їсти хотіли. Були у німців в пайку шоколад і шипучка. Діти бувало стоять коло німця, як той розпичатує шоколад, то той бувало ділився з дітьми. Правда, були в німців національні підрозділи: мадяри, поляки, українці, які шукали де тепліше, то ті були безпардонні. Коли німці відступали, то поповнювали запас провізії, і то вилучали лише частину.
А як прийшли "визволителі", москалі, то батько вперше москаля побачив на городі, як той жер огірки, витер в куфайку і жер. Поті коли москалі укріпилися, створили колгоспи, то обнагліли, коли всі йшли до колгоспу ішачити, приходили до хати і зїдали все під чисту. Вони не цікавились, чи є ще щось їсти, а рипнувся, і можна було дістати і кулю. Приходили люди з колгоспу голодні а їсти немає.
Так що незалежної України в той час не було, як немає й зараз, А при Гітлері був би порядок і культура, і здоровий народ.
І ще. Багато кажуть зараз, - людей забирали в Німеччину на роботу. Саме на роботу, та ще й платили гроші. Забрали мого вуйка у Німеччину. Плач, сльози.
Робив на фабриці, що шила форму для вояків. Прожитковий рівень кращий, ніж зараз в Україні. Коли Германія впала, то німці самі людям казали, брати що вхоплять, бо знали, що москалі і американці і так обкрадуть їх до нитки. Вуйко їхав в Україну з двома валізами і в файнім костюмі. Був вибір якщо ти поляк то тебе не депортують і ти залишаєшся, а якщо українець, силою відправляли в Україну, До кордону їхав у пасажирськім вагоні, ана кордоні забрали валізи, зняли костюм, оділи в робу і в Сибір. Ось так. Правда брат вуйків залишився в Німеччині, згодом поїхав в Канаду, і там жив до смерті, другий родич в Німеччині. Якось пару років тому приїжджала його дочка з німеччини, з чоловіком німцем. При гостині наші завели розмову про політику. Казали що треба Гітлера. Німець правда нічого не розумів по нашому, але почув знайоме слово Гітлер. Поцікавився в свої жінки про що говорять, вона пояснила. Німець взявся за голову, казав що це погано. От як їм там промили мізки.

Зображення користувача Доктор Смалець.
0
Ще не підтримано

Подібних свідчень очевидців є досить багато. Моя бабця теж бачила на своєму городі голодного москаля, що гриз, витерши об куфайку, навіть не огірок, а буряка, якого висмикнув з грядки. Цікаво, що він перед цим спитав спитав у свого товариша, що це таке і чи можна його їсти. Видно, бачив буряк вперше в житті.

Зображення користувача Спас Ярий.
0
Ще не підтримано

Дана стаття нічого проти Гітлера не має. І взагалі вона призначена не для того, щоби обговорювати кожного з "кандидатів", їхні переваги, недоліки і т. д. Вона просто добре ілюструє загальну хуцпу в світі і перевертання світогляду з ніг на голову, тому я тут її і подав.

Зображення користувача Все Випадково.
0
Ще не підтримано

Я помітив, тут прийнято для підтримки розмови говорити ніпрощо. Ну дуже толерантно.
....

Розмова ожила. Навіть мені стидно стало за попередні докори. Дякую.

Зображення користувача Гендельф Білий.
0
Ще не підтримано

Так правильно кажете про німців. Якщо ти з ними добре вони з тобою так, якщо зле, тоді куля. Мого діда тата німці застрілили за те, що той без дозволу свиню зарізав, не пронумерувавши. А ще мому вуйкові один чоловік розказував з його роботи, коли до нього в село прийшли німці і один попросив крілика. Той віддав. Через деякий час німець віддячив, подарувавши жирну свинячу ногу. О такі були німці.

Ми не фантазуємо: ми розраховуємо! Але для того, щоб розраховувати, ми спочатку фантазували.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Неодноразово зустрічав такі слова українців, що тільки за німців нормально й пожили, народ навіть знову почав співати. Почитайте вірші українців у німецькому полоні. Гітлера сприймали не інакше як визволителя з комуністичного рабства.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!