Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 3
  • Переглядів: 4

Навішування ярлика "антисеміт" - політична технологія Ізраїлю

Тих, хто критикує певні дії уряду держави Ізраїль, звинувачують в антисемітизмі. За словами колишнього міністра Ізраїлю Шуламіт Алоні, це - їхній трюк, який вони зажди використовують. 

 

Ведуча запитала Шуламіт Алоні, який буде її відповідь щодо того, що кожного в США, хто висловлює невдоволення політикою ізраїльського уряду, звинувачують в антисемітизмі.

Шуламіт Алоні (дослівний переклад): Ну, це трюк, який ми завжди використовуємо. Коли в Європі хтось критикує Ізраїль, ми піднімаємо тему Голокоста. Коли в цій країні люди критикують Ізраїль, тоді вони — антисеміти. Але організація (напевне, організація євреїв - О.К.) є сильною і має багато грошей, а зв'язки між Ізраїлем і американським, єврейським, істеблішментом є дуже сильними. Вони (тобто євреї, О.К.) мають владу, що є нормальним — талановиті люди мають владу і гроші, і засоби масової інформації та інші речі. А їхня позиція: Ізраїль — це моя країна, незалежно від того, чи права вона, чи не права. Вони ідентифікують себе з нею і не готові чути критику. Дуже легко звинувачувати людей, які критикують певні дії ізраїльського уряду, в антисемітизмі, піднімати тему Голокоста і страждань єврейського народу. І це виправдовує все, що ми робимо по відношенню до палестинців.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Оксана Лутчин.
0
Ще не підтримано

"технологія Ізраїля" - технологія Ізраїлю.

Творімо разом мову Сенсар!

Коментарі

Зображення користувача Оксана Лутчин.
0
Ще не підтримано

"технологія Ізраїля" - технологія Ізраїлю.

Творімо разом мову Сенсар!

Зображення користувача Доктор Смалець.
0
Ще не підтримано

На цю тему є дуже гарний віршик Павла Глазового:
http://www.youtube.com/watch?v=EzIxK6vnSyM&list=FLKcL5HPQLw2f9AWuCNE-7HA&index=2