Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 2
  • Переглядів: 2

Відновлення Гри: арії, або гіперборійці

Категорія:

Харчова криза привела частину борійців до усвідомлення того, що їхні предки добровільно покинули рай і проміняли волю на харчі. Для масового повернення до попереднього стану праноїдства вже не було часу, тому воно стало предметом культивування тільки окремих езотеричних шкіл. Головний потік розвитку пішов у єдино можливому напрямку: для зменшення залежності від такого примхливого союзника, як дика природа, люди знайшли нових харчових союзників, почали перетворювати цю дику природу і відновили притаманний раю дух Гри. Ті, що це здійснили, сформували нову расу – Арійську, або Гіперборійську.

Попередні статті:
Еволюція: революційні стрибки і поступові зміни
Чим перша людина відрізнялася від тварини
Перший расовий перехід: неоантропи, або лемурійці
Велика гра неоантропів
За межами раю: борійці, або атланти
Покинутий рай Борії

Нові союзники

Новими харчовими союзниками арійської людини стали тварини, що давали молоко, передусім корова і коза. Вони були оголошені священними тваринами, їх заборонено було вбивати (цей арійський звичай донині живе в Індії). Для споживання молока в дорослому віці арії змінили свою фізіологію – вони активували ген, що керує виробництвом ферменту лактази протягом усього життя, а не тільки протягом кількох років дитинства. Цим арійська раса фізіологічно відрізнялася від борійської [1].

Перші арії – трипільці, народ Ноя – перебували у стані святості, тому майже не їли м’яса, адже воно опускало у нижчі простори. Скоріше всього, залишилося тільки вживання «м’яса вепра» – як архаїчний, ще борійський ритуал причастя – долучення до духу предків. Тобто м’ясо було не  продуктом харчування, а тільки ритуальною стравою, яку вживали 1–2 рази на рік. На ритуал «коління кабана» скликали родичів і сусідів, їли після обов’язкового освячення молитвою, нічого не викидали (повна утилізація, аж до ратиць і щетини). Цей звичай зберігся в багатьох українських селах донині. В результаті арійці володіють найвищою культурою споживання «м’яса вепра» – це загально відомий етнозвичаєвий маркер. 

Другим союзником арійців стала курка – «курочка ряба», що несе «золоті яйця». Курей розводили не задля м’яса, а задля яєць. Третім союзником стала бджола – «божа комаха», що обдаровує людину медом – «їжею богів». Її також не можна було вбивати, адже це союзник! [2] 

Здобуття нових харчових союзників дозволило аріям пом’якшити примхи рослинного світу. Це стало у великій нагоді під час чергової кліматичної кризи – значного похолодання, яке відбулося у другій половині 4 тис. до н.е. і призвело до рішучої трансформації Трипільської цивілізації [3].

Перетворення природи

На відміну від борійців, які тільки використовували вже готові дари дикої природи, арійці почали перетворювати цю природу. Вони здійснили одомашнення тварин і рослин, активно займалися селекцією, вирощували нові культури рослин і тварин. 

Більше того, арійці вперше почали створювати штучну природу – техносферу. Можливо, першим складним механізмом став чумацький віз – «мажа», від якого походить слово «машина». Іншим складним механізмом став ткацький верстат: відбитки полотна залишилися на трипільській кераміці.   

Повернення Гри

Все, що тільки можливо, арійці перетворили на гру. Вся практична діяльність була тотальною грою: господарські операції супроводжувалися піснями,  колективні роботи більше нагадували чи то танок, чи то злагоджену роботу гігантської людської мега-машини. Яскравим прикладом такої роботи-гри є заключний епізод геніального фільму Акіро Куросави «Сім самураїв» (1954), в якому селяни під музику, співаючи і пританцьовуючи, виконують ритуал саджання рису. В Україні залишком колишньої тотальної гри була толока, коли за один день всією громадою будували хату — це було суцільне свято праці з піснями, музиками, вечірнім застіллям і веселими танцями. Люди поспішали взяти участь в толоці, бо це було цікаво і повчально.

Дотримуючись принципу «Хочеш миру – готуйся до війни», арійці розгорнули тотальну мілітаризацію народу: постійно розроблялися передові види озброєнь, регулярно здійснювалася підготовка як професійних воїнів (варни кшатріїв), так і всього населення. Але щоб не притягувати до себе негативних подій, підготовка відбувалася у вигляді веселої гри в війну, а також азартних спортивних змагань. Всесвітньо відомі античні Олімпійські, Піфійські та інші ігри були тільки блідим відблиском ігрової активності трипільців [4].  

Останньою масштабною спробою відновити дух Гри стала Запорізька Січ, яка була суцільною традиційною грою з повним «ігровим набором»: окреслена територія, вільні вхід і вихід, тверді внутрішні правила, напружене життя, сповнене пригод і небезпек, радісна творчість, різка відмінність в одязі та звичаях. Яка чарівна сила тягнула українську молодь на Січ? Передусім – радісний дух Гри! Військово-чернечий орден січовиків пропонував людині сповнений ризику й пригод шлях саморозкриття. Польський історик, поет і публіцист Бартош Папроцький (1543—1614) свідчив: «для вправляння у лицарських справах туди їздять, і з шляхтичів руських, подільських та польських до них немало заїжджає, бо між них добре вивчиться можна в порядку і в чуйності лицарській» [5].

Прогрес, деградація, нові виклики

Ми пам’ятаємо, що неоантропи були самодостатньою расою. Їхні нащадки – борійці – потрапили в залежність від дикої природи. Арії повернули собі значну частину первинної самодостатності, але по-іншому: вони почали перетворювати дику природу і керувати нею. Якщо неоантропи просто використовували природу як простір для своїх ігор, а борійці намагалися пристосуватися до природних законів, то арійці почали творити свої закони і нав’язувати їх природі. 

З погляду опанування навколишнього простору це був явний прогрес, натомість з погляду використання внутрішнього потенціалу – деградація. Вона виявилася у зниженні фізичних можливостей, ослабленні пам’яті та екстрасенсорних здібностей. Серед іншого, на цю думку наштовхують залишки храмового комплексу Баальбек  – «міста Ваала» (бога Сонця), інша назва – Геліополіс (Ливан, 85 км на північний схід від Бейруту): 

 

  
Фрагмент храмового комплексу Баальбек  – «міста Ваала» (бога Сонця), інша назва – Геліополіс (Ливан, 85 км на північний схід від Бейруту). 

Наприклад, борійці-атланти володіли здатністю керувати гравітацією – вони могли зменшувати вагу предметів. ТІльки цим можна пояснити мегалітичні споруди доарійської (допотопної) ери, наприклад, Баальбекську терасу, складену з кам’яних блоків вагою від 300 до 800 тон: тодішнім будівельникам простіше було преносити величезні брили, чим розрізати їх на частини. Здатність до левітації (зменшення ваги) простежується і в арійців, але в меншій мірі. 

Здобувши нових союзників, які давали молоко, яйця і мед, арійці майже втратили зв’язок з найважливішою – синтезуючою мікрофлорою, яка може утворювати все необхідне з повітря. У наш час, тобто під кінець арійського циклу, в організмі більшості людей домінує утилізуюча мікрофлора, якій доводиться розкладати завали з залишків термічно обробленої, штучної та хімічно забрудненої їжі.  В дуже ослабленому стані перебуває також засвоююча мікрофлора, що живиться сирою рослинною клітковиною, тому більшість людей неспроможна різко перейти на живу їжу. Це серйозна проблема сучасної людини, адже неправильне харчування є причиною майже всіх хвороб, передчасного старіння і смерті. 

Ще однією серйозною загрозою є криза у стосунках зі сформованою арійцями техносферою. Якщо раніше людина керувала  створеною нею технікою, то сучасна людина дедалі більше потрапляє в залежність від цієї техніки. Більше того,  інтелектуалізації техніки і загальне, в тому числі вольове та інтелектуальне ослаблення людини веде до того, що техніка починає керувати людиною

Для вирішення означених вище проблем людству треба здійснити новий цивілізаційно-расовий перехід. Ще кілька років тому це виглядало як предмет суто теоретичних пошуків. Сьогодні це вже справа практичної реалізації. Важливо все зробити швидко і грамотно.    

КОМУ ВНИЗ. Ліра. Вишня Борія» (аудіо, 4.02 Мб)

Посилання:

1. Докладніше: Молочний тест
2. Докладніше про союзників: Термоядерний хліб аріїв.
3. Звідки почався Арійський простір.
4. Чому трипільці були озброєні до зубів
5. Цит. за: Дмитро Вирський. Річпосполитська історіографія України (ХVI – середина ХVII ст.) – Київ, 2008.

Продовження у статті: Велика Скуфія нових аріїв

Якщо вам сподобалась ця публікація, ви можете підтримати перетворення нашого сайту на платформу для колективних пошуків, обговорень, знайомств, експериментів:
Модернізуймо Народний Оглядач!

Наші інтереси: 

Розвиток відбувається по спіралі. Тому наше минуле - це ключ до нашого майбутнього. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Наші союзники:бджілка,корівка і курочка це результат біогенних технологій,якими володіли наші предки..

Вірю в те, що розумію.

Коментарі

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Цитата: "заключний епізод геніального фільму Акіро Куросави «Сім самураїв» (1954), в якому селяни під музику, співаючи і пританцьовуючи, виконують ритуал саджання рису."
(Чомусь відсутня можливість форматування - хотів це дати курсивом...).

Сюди можна ще додати приклад свіжіший - "ТойЩоПройшовКрізьВогонь" Михайла Ілієнка. Тут український пілот навчив індійців мистецтва ТОЛОКИ, під музику і співи! :)

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

"Баальбек: Храм Сонця, місто Ваала, Геоліополіс".

Згадайте, що бога Ваала в Старому Заповіті подано досить непривабливо. Епізод з принесенням жертви на суціль мокрому жертовнику - жерці Ваала не змогли принести жертву. Їх жертва залишилася не спаленою, неприйнятою - так пояснюють ієгуди. А може пояснення у тому, що ієгудська жертва була настільки противною ВідСонячногоБога, що він її спалив як противну... а нам змалювали чергову хуцпу?

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Може й так. Але вірогідніше, що вся ця історія було повністю висмоктана з пальця. Як і майже всі інші історії про подвиги іудеїв. 

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

?Чи могли борійці (атланти) користуватись способом монолітного будівництва?

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Схоже, що саме монолітне будівництво з бетоном застосоване для спорудження єгипетських пірамід. А в Баальбеку вирубали каміння зі скельного масиву, що на відстані 1 км від храму. Фільм про Баальбек: http://www.youtube.com/watch?v=WcRKgek4H_Q  

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Гендельф Білий.
0
Ще не підтримано

Чи могли  борійці (АТЛАНТИ) збодувати сфінкса? Адже згідно із амереканським ясновидящим Едгаром Кейсі, саме атланти збудували сфінкса 10 тисяч років назад.

Ми не фантазуємо: ми розраховуємо! Але для того, щоб розраховувати, ми спочатку фантазували.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Деякі дослідники переконані, що Сфінкса побудовано в допотопний, тобто доарійський період. 

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Гендельф Білий.
0
Ще не підтримано

Про те, що Сфінкс збудований в доарійський період свідчать залишки від ерозії від тривалих дощів, які часто випадали в часи пізнього палеоліту та мезоліту. Це може свідчити, що його могли побудувати атланти - борійці.

Ми не фантазуємо: ми розраховуємо! Але для того, щоб розраховувати, ми спочатку фантазували.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Дякую, що звернули увагу на толоку у фільмі "ТойЩоПройшовКрізьВогонь" - геніальний фільм! Цікавий, захоплюючий, магічний, поетичний, реалістичний.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Василь Федорiв.
0
Ще не підтримано

Хай Буде!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Наші союзники:бджілка,корівка і курочка це результат біогенних технологій,якими володіли наші предки..

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Добре сказав. Так воно і є. Біогенні технології, які не несуть загрози генетичних модифікацій, а завжди дають стабільний корисний результат.

Явсе Світ каже:
Наші союзники:бджілка,корівка і курочка це результат біогенних технологій,якими володіли наші предки..

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!