Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Толерантність це... Сенат США дозволив американським солдатам займатися зоофілією

Світ:

Статева розпуста американських солдатів стане різноманітнішою. Проект закону про військовий бюджет, прийнятий Сенатом США, містить положення про відміну в армії покарання за содомію і зоофілію.
Під скорочення потрапила 125-а стаття Кодексу військової юстиції про поведінку, в якій мовиться, що будь-яка людина «яка здійснює неприродний статевий акт з іншою людиною тої ж або протилежної статі або з твариною, винна в содомії. Тих людей, яких визнають винними в содомії, віддадуть під військовий трибунал».

Голова сенатського комітету з оборони Карл Лєвін заявив напередодні, що відміна статті — це звичайна зміна законодавства. Ще у 2003 році Верховний суд США відмінив заборону на содомію, оскільки це суперечить положенню конституції США «про вторгнення в приватне життя».

В даний час сенатори погоджують свій варіант законопроекту з документом, затвердженим в палаті представників. В результаті буде прийнятий остаточний варіант законопроекту, який встановить нові правила поведінки військовослужбовців.

Тепер солдати США можуть вільно злягатися з ким завгодно — хоч з чоловіком, хоч з собакою, хоч з свинею. Тепер це законно і повністю відповідає демократії і правам людини.

У вересні цього року содоміти отримали офіційне право служити в армії США і не приховувати своїх статевих збочень. Раніше содоміти обох статей могли служити у військах і займатися содомським гріхом приховано. Тепер вони можуть робити це відкрито.

Втішені цим рішенням содоміти вирішили не зупинятися на досягнутому і незабаром зажадали, щоб армія США визнавала і содомітські «шлюби» своїх військовослужбовців, поширивши на їх «партнерів» всі привілеї і пільги, що належать подружжю військових.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи