Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Російське телебачення показало розгромний фільм про Лукашенка

До Дня Незалежності Білорусі російське телебачення зробило Лукашенку неприємний подарунок, показавши фільм, в якому білоруський президент звинувачується у всіх смертних гріхах.
Російський телеканал НТВ показав в ефірі 4 липня розгромний фільм про президента Білорусі Олександра Лукашенка. У фільмі під назвою "Хрещений батька" Лукашенко постає як жорстока, безпринципна і брехлива людина, яка готова на все заради влади.

Зазначимо, що показ фільму збігся у часі з Днем Незалежності Білорусі.

У фільмі зібрані всі найгучніші історії про зниклих людей, які намагалися опонувати президенту Білорусії. При цьому автори прямо звинувачують Лукашенка в їх викраданнях, відзначаючи, що опозиція в країні жорстоко знищується.

Розповідається і про те, що білоруський лідер неодноразово зраджував свого союзника - Росію. Та завжди, мовляв, допомагала йому у важкі моменти, а він не платив за газ і не визнав Південну Осетію і Абхазію.

Вочевидь, Лукашенко перейшов певну межу у відносинах з Москвою, і в російського керівництва закінчилося терпіння, вважає відомий тележурналіст Павло Шеремет.

У посольстві Білорусі в Москві сподіваються, що показаний в ефірі фільм не відображає офіційну позицію російського керівництва, заявив прес-аташе Віталій Сливка.

"Висувати такі блюзнірські звинувачення на адресу глави держави - неприпустимо і злочинно. Це домисли, які не мають під собою грунту, і набір коментарів, які з контексту викинули. Сумно, що це було показано в прайм-тайм на федеральному каналі", -зазначив він.

Тим часом, фільм, показаний по НТВ, 4 липня не був єдиним. На каналі "Раша Тудей" у неділю теж вийшов великий телесюжет, який різко критикує Олександра Лукашенка.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи