Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Слава Україні! Пасіонарний сплеск у Січеславі.

У суботу 10 жовтня 2009 року Українська збірна команда з футболу здобула історичну перемогу над Англійською збірною. Цю визначну подію багато українців бачили по телебаченню, але водночас на Січеславському стадіоні відбулась ще одна Перемога.
(клацайте на фото, щоб збільшити)


Одна нація! Одна країна! Одна команда!

Її можливо було відчути тільки перебуваючи безпосередньо на стадіоні. Це була Перемога єднання 40 тисяч вболівальників із нашою психоенергетичною сутністю - Україною.



Вперше в новітній історії січеславці могутнім єдиним хором натхненно співали гімн Україні. Безліч разів як молитвою кликали її - нашу Богиню: "Ук-ра-ї-на! Ук-ра-ї-на!" І Вона нас почула!

На коліна перед Україною!

На матчі були присутні Віктор Янукович і багато йому подібних осіб. Мабуть вони були шоковані тим, як у східно-українському місті одна багатотисячна сторона стадіона потужно виголошує "Слава Україні!", а через мить з іншої сторони дружно лунає - "Героям слава!"

Перемога єднання відбулась. Починається Сонячна революція. Слава Україні! Хай Буде!


В тему:

Мій бог – Україна, моя релігія – націоналізм

Бути арієм!

Ми – арії, новий український етнос!

Ігор Каганець про практику Великого Переходу (відео)

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи