Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Істархов ударив не по Євангелію, а по фарисейським вставкам!

Автор цього допису взяв на себе невеликий труд. Знаючи науково обгрунтовані новітні дані, що Ісус Хрестос – арієць, а не єврей, став порівнювати кожну критичну тезу В. Істархова з предметно-конкретними результатами досліджень І. Каганця у книзі «Пшениця без куколю».

«Сучасний парламентаризм витворює свого роду „спеціалістів“ від політики, цілком відірваних від народного грунту. Партійні комітети стають „торгівельними бюрами”, де можна купити-продати суспільний інтерес по вподобі. Це давно вже привело до скупчення в проводі партій різних неморальних суспільних покидьків, а самій політичний діяльності надало в народній опінії характеру несумлінного і своєкорисного гешефтмахерства. Внаслідок – найкращі, здібні, творчі елементи суспільства з відразою відвертаються від політики» (М.Сціборський – теоретик українського націоналізму, 1935 р.).

Українці, не знаючи теоретичного доробку своїх Національних Провідників, кинулися в 1991 році в космополітичну демократію, а затим, перейшовши на пропорційну систему виборів за закритими партійними списками кандидатів у владу, створили владу неморальних суспільних покидьків-гешефтмахерів над непідготовленим до такої провокації населенням України. Владні неморальні покидьки до нитки пограбували національні багатства країни. Влада – грабіжник народу!

Услід за владою корумпувалися системи виховання, освіти, медицини, права... і навіть науки:

Нові покоління зростають на нічим не обмеженій рекламі насильства і розпусти; альма-матер поживи для розуму талановитих і здібних тіснять кубла торговців дипломами; з родини вмираючої (бо нічим лікувати!) дитини заприсяжені клятвою Гіппократа лікарі „висмоктують” останні копійки перед похоронами; адвокати і юристи перетворилися в абсолютно аморальних людей – помічників злочинців; непричетні до науки ділки здобувають (купують) вчені ступені докторів наук... Не стає людини... на заміну її йде „рейдер”, кілер, злодій, хабарник...

Але брахмани працюють...

Вивчаючи наукові докторські праці „Нація золотих комірців”, „Арійський стандарт”, „Пшениця без куколю”, не міг подумати, що їх автор Ігор Каганець не має докторського і навіть кандидатського вченого ступеня... певне це той випадок, коли брахмани відвертаються від корумпованої системи кваліфікації наукових кадрів, як і найкращі, здібні, творчі елементи суспільства з відразою відвертаються від політики...

А праці то його складають підвалини епохальних змін української і світової системи життя...

Уявіть собі сучасного „Сократа” чи „Платона”, що взаємодіє з „живими полями” ноосфери, якого чиновники від системи „купівлі-продажу” женуть здавати кандидатські екзамени після оплати ним цієї процедури і, долаючи систему надуманих перепон – формальностей, оплачувати „зацікавленість кваліфікаторів”... Певно це космополітично-масонська удавка на горлі української науки...

Здоровий глузд шепче вголос – держава мала б виявляти науковців-творців, сприяти їх творчості, заохочувати морально і матеріально, кваліфікувати їх за результатами їхньої наукової діяльності.

А тепер репліка про факт виходу науки бібліїстики в Україні на передові рубежі світової науки, та конкретне свідчення цього факту.

Вивчаючи праці видатних українських вчених Л.Силенка, Г.Щокіна, І.Каганця, А.Свідзинського і ін., а також зарубіжних вчених, які, як і названі українські, в тій чи в іншій мірі торкалися в своїх дослідженнях проблем бібліїстики, наштовхнувся на таке.

Москвинський дослідник-аналітик В.Істархов (попри те, що він за москвинською звичкою богів Руси-України називає „русскімі”, замовчуючи власне москвинських богів і шаманів) у книзі „Удар русских богов”, („Свитовид” „ДИВ” г. Харьков. 2004), значну частину книги присвятив нищівній критиці вчення „жида” Ісуса Хреста. Критика не лише нищівна, але місцями й лайлива.

Автор цього допису взяв на себе невеликий труд. Знаючи науково обгрунтовані новітні дані, що Ісус Хрестос – арієць, а не єврей; що біблійні матеріали вчення Ісуса Хреста спотворені, сфальсифіковані юдеями-фарисеями з далекосяжними цілями інформаційного прориву задля захоплення управління землянами (гоями) в свої руки і т. ін., став порівнювати кожну тезу В.Істархова з його критики Ісуса Христа з предметно-конкретними результатами епохально-значимих досліджень І.Каганця („Пшениця без куколю. Христове Євангеліє без вставок і спотворень”, Київ „Інститут метафізичних досліджень Перехід-IV”, Тернопіль „Мандрівець”, Львів „Агенція релігійної інформації” 2006) і розжеврівся від результатів того порівняння. Вся критика В. Істархова б’є по юдейських фальсифікаціях і спотвореннях вчення Ісуса Хреста! Який захоплюючий факт наукового незалежного неусвідомленого підтвердження значущості наукових результатів досліджень українського вченого І. Каганця!

А значущість ця – виконання Господнього доручення: відділити життєдайне для людства пшеничне зерно Його вчення від куколю (всипаного ворогом шкідливого бур’яну при посіві зерна)! Тобто здобуття наукових підвалин для перебудови хрестиянського арійського світу на чистій основі Хрестового вчення, зміни парадигми християнського і всього світу; адже по новому прочитується тепер і гармонія уявлень язичництва зі сповіщеною Ісусом Хрестом світобудовою. Йдеться в цьому дописі лише про політичний зріст проблематики, не торкаючи аспекту віри в Бога.

Дегенеративний стан суспільства в Україні, про що йшлося вище, породжений в основному зусиллями антиукраїнських сил. Такий стан є деструктивним і невластивим духовному світові власне української нації. Для очищення української національної держави від дегенеративних явищ українська нація має зродити очищувальний духовно-силовий буревій для знищення дегенеративних елементів в соціальному організмі країни. Для цього необхідна жорстка консолідація етнічно-української нації для заволодіння важелями господаря держави і країни.

Д. Світлий, кандидат технічних наук, старший науковий співробітник

 

 


В тему:

Книга «Пшениця без куколю»

Газета «Хрещатик» про книгу «Пшениця без куколю»

Відповіді на запитання, що мучили все життя

Послання кризовому людству

Текст книги І. Каганця «ПШЕНИЦЯ БЕЗ КУКОЛЮ. Хрестове Євангеліє без вставок і спотворень» (1,3 МВ)

Знайди хоч один доказ, що Ісус не був українцем

Українці починають і виграють

В єдності сила! Українці для України! — Концепція Української Національної Громади (УНГ)

 

 

 

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи