Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Позапланова вакцинація – планова стерилізація

Те, що вакцина є отрутою, вже зрозуміло з тяжких наслідків її застосування і відкриття кримінальної справи. Але просто цікаво, яким чином ВООЗ, ЮНІСЕФ і МОЗ України вирішили цього разу скорочувати «зайве населення».
Підозри про те, що масове щеплення українців є прихованою кампанією «контролю за народжуваністю», з’явилися в українських ЗМІ ще в кінці 2007 року. Ніхто з вищих чинів Мінздоров’я не міг раціонально пояснити причини позапланової вакцинації від кору і краснухи 9-ти мільйонів українців дітородного віку. Хоча ці посадовці добре знали, що згідно з результатами моніторингу 85% громадян України мають стійкий імунітет до вірусу кору і 89% — до вірусу краснухи.

Тривожні передчуття масової стерилізації швидко почали обростати фактажем. Журналістське розслідування Сергія Діброва виявило, що одним зі спонсорів «гуманітарної вакцини» виступив приватний фонд «United Nations Foundation». Його засновником є американський мільярдер Тед Тернер, який широко прославився своєю боротьбою за повсюдний дозвіл абортів і обмеження народжуваності. Зокрема, він фінансував програми ЮНІСЕФ (Дитячого Фонду ООН), спрямовані на зменшення народжуваності в країнах третього світу. Саме це стало причиною конфлікту і припинення співпраці ЮНІСЕФ з католицькою церквою. На думку Ватикану, ця міжнародна організація перетворилася на інструмент реалізації нелюдяних ідей Тернера щодо скорочення чисельності населення за допомогою абортів, контрацепції та стерилізації.

Згодом українські читачі дізналися й про сам механізм перетворення вакцини на засіб стерилізації. Його детально описав журналіст Андрій Швайнога у статті Щеплення від життя. Річ у тім, що до стерилізаційної вакцини, окрім ослабленого збудника хвороби, додаються гормони, потрібні для протікання вагітності. В результаті такого щеплення організм виробляє антитіла не тільки до присутніх у вакцині збудників хвороби, але й до «гормонів дітонародження». Тож коли жінка вагітніє і її організм починає виробляти ці гормони, то імунна система сприймає їх як чужорідну загрозу й атакує. Очевидно, це призводить до переривання вагітності.

Саме такий механізм «контролю за народжуваністю» застосувала Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ) в низці країн, серед яких були Нікарагуа, Мексика та Філіппіни. Це робилося під прикриттям щеплення проти правця (рос. столбняка). В жовтні 1994 року Всесвітня католицька організація Human Life International отримала про це інформацію від своєї мексиканськї філії Comite’ Pro Vida de Mexico. В зв’язку з підозрою щодо вакцинації та її наслідків, кілька екземплярів вакцини вирішили перевірити. Виявилося, що вони містили людський гормон хоріонічний гонадотропін (hCG), який виробляється в організмі жінки для збереження вагітності. Багато жінок після такої вакцинації отримали кровотечі та викидні. В Таїланді теж використовували вакцину проти правця, яку вколювали вагітним жінкам і яка спричинювала викидні протягом 24 годин.

Скандал зам’яли, а тим часом ЮНІСЕФ і ВООЗ продовжували «оздоровлювати» людство. В жовтні 2007 року стало відомо про вибух захворювань на поліомієліт в Нігерії, 63 дітей отримали параліч. Причиною, як стверджують експерти та влада Нігерії, стала масова вакцинація дітей оральною вакциною проти поліомієліту, яка містила живий вірус поліомієліту і проводилася під егідою ВООЗ. В цей час ВООЗ здійснювала кампанію вакцинації проти поліомієліту в 10 країнах Африки, планувалося нею охопити 63 млн. дітей. Організація застерігала, що бойкот вакцинації з боку населення в Нігерії може призвести до епідемії поліомієліту в країні та сусідніх країнах. Але, як виявилось, нещодавній вибух захворювань в Нігерії був спричинений саме вакциною, хоча, як завжди, ВООЗ говорила про її повну безпечність.

У 2004 році північні штати Нігерії бойкотували вакцинацію, підозрюючи ВООЗ в здійсненні кампанії стерилізації. Підозри нігерійців не були безпідставними. Доктор Харуна Каіта (Haruna Kaita), декан факультету фармацевтики з Ahmadu Bello University Zaria (Zaria, Нігерія) взяв зразки вакцини для перевірки в лабораторіях Індії. Він дослідив і визначив, що вакцина містила шкідливі та токсичні речовини, що спричинюють значний вплив на людську репродуктивну систему. Дослідження показали, що вакцина містила естрадіол — основний і найактивніший жіночий статевий гормон. Експерти відзначають, що така вакцина може призвести до безпліддя, оскільки при щепленні організм виробляє антитіла до цього гормону.

В рамках ВООЗ вже понад три десятиліття працює Спеціальна група щодо розробки стерилізуючих вакцин — The World Health Organisation (WHO) Task Force on Birth Control Vaccines. ВООЗ навіть опублікувала звіт щодо «Спеціальної програми досліджень стерилізуючої вакцини: досягнення 1986 року». В анотації до звіту говориться про клінічні випробовування вакцини на основі згаданого вище beta-hCG гормону і пошук інших, ще дієвіших методів стерилізації. А в статті за 1988 р. науковці з національного інституту імунології з Нью-Делі в Індії розповідають про те, що вони дослідили вакцину для контролю за народжуваністю на основі цього ж гормону — людського хоріонічного гонадотропіну. Отже, логічно припустити, що вакцинаційні скандали в Мексиці, Філіппінах, Нікарагуа та Нігерії є практичним результатом тих досліджень, які проводилися під егідою ВООЗ в 80-х роках — констатує Андрій Швайнога.

30 травня Генеральна прокуратура України порушила кримінальну справу проти колишнього першого заступника міністра охорони здоров`я, головного санітарного лікаря України Миколи Проданчука. У вечірньому телеефірі українського «5 каналу» 10 червня 2008 р. він заявив, що індійську вакцину проти кору й краснухи ніхто в Україні не перевіряв, тому що проти цього категорично виступила Всесвітня організація охорони здоров’я. За його словами, ВООЗ поставила Україні ультиматум: або вакцина без реєстрації, або взагалі нічого. «Нам сказали: або беріть так, або передамо іншим», — сказав Проданчук.

Яка ж така велика таємниця захована в цій вакцині? Може, компонент, що викликає безпліддя? Те, що вакцина є отрутою, вже зрозуміло з важких наслідків її застосування і відкриття кримінальної справи. Але просто цікаво, яким чином ВООЗ, ЮНІСЕФ і МОЗ України вирішили цього разу скорочувати «зайве населення». Запитання в першу чергу до Президента України, тим більше, що він займається темою геноциду українців.

Як відомо, згадана вакцина вирощена на клітинах абортивних плодів людських ембріонів. Цей факт підтвердила представник ВООЗ в Україні Катерина Булавіна в прямому телеефірі «5 каналу» 12 червня. Абортивний матеріал є носієм інформації вбивства ненародженої дитини, тому вакцина неминуче несе в собі програму смерті — незалежно від того, які отруйні компоненти присутні в цьому «диявольському коктейлі».


В тему:

Небезпечна імунізація

Великі містифікації

Живе Слово
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи