Portrait de Олена Каганець
Олена Каганець
  • Visits: 1
  • Accès: 1

Як дивитися новини під час війни

Надзвичайно цікава і повчальна лекція професора Валерія Солов’я про те, що таке інформаційна війна і якими засобами вона ведеться на прикладі Росії та України. Інформаційна війна - це максимальне вираження медіа-маніпулювання. Її мета - дезорганізувати противника, натомість навіяти своїй стороні віру у справедливість своїх дій і мобілізувати її в разі потреби. 

 

Розповідає професор МДІМВ (МГИМО), спеціаліст з медіа-маніпулювання Валерій Соловей. Він вважає, що найголовніше, що хочуть люди, це - мати картину світу, яка не викликає протиріч. Це є психологічна і соціальна потреба людини.

Як вплинуть події в Україні на внутрішню політику в Росії, що відбувається зі ЗМІ і що буде з ліберальною опозицією і з націоналістами. Професор МДІМВ Валерій Соловей спеціально для NevexTV 8 квітня 2014: 

Nevex.TV - останнє незалежне ЗМІ в країні. 
 

Наші інтереси: 

Знати все про гібридну війну.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Кращий коментар

Portrait de Анатолій Висота
0
No votes yet

Дуже цінна публікація!

Commentaires

Portrait de Анатолій Висота
0
No votes yet

Дуже цінна публікація!

Portrait de Вакула Коваль
0
No votes yet

У відео змальована суто російська психологія більшості. Це ще Лєнін їхній, щоб перемогти, назвав свою партію "бальшевікі", хоча був у меншині. Так і Путін. Коли перед останніми виборами його росіяни дружно лаяли вголос, у тролейбусах, бо думали, що зараз напевне, він вже не пройде, він виступив по телевізору і сказав, що за попередніми опитуваннями, "єдіная расія" набира більше 60 %. Як рукою зняло - усі замовчали і боялися щось погане про "едіную расію" сказати, бо вона ж переможе ш, треба ставати патріотами "єдінай расії".

VAKULA

Portrait de Миро Продум
0
No votes yet

Додав ще одне відео з професором Валерієм Солов’єм про майбутнє Росії.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!